Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen az ellenállhatatlan nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az ellenállhatatlan nő?

Figyelt kérdés

Tulajdonságokat várnék :)

Nekem nőként az ellenállhatalan férfi:

-sármos

-nem macsóskodik

-külsőre férfias, a maga farmer-póló kombójával

-kisfiús mosoly, fogadj örökbe kutyatekintet

-közös humor

-kellő türelem hozzám :)

-és persze jó beszélgetőpartner

2021. máj. 9. 14:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
68%
Csak egy nő volt az életemben, akire ez szó szerint igaz volt. Neki a szemén látszott, hogy teljesen őrült. Egy pillantás, egy mosoly, egy mozdulat tőle jobban kikészített, mint bármelyik bikinis szupermodell tudna. Senki más nem tudott érdekelni. Szép lány volt, de nem ez volt a kulcsa. Valami több. Megfertőzött az elmebetegségével, csak őt akartam mindig mindenhogy.
2021. máj. 9. 15:20
 2/19 A kérdező kommentje:
Mitől volt őrült ? :)
2021. máj. 9. 15:23
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Magamnak sem tudom megmagyarázni. Minden apróság, amit csinált. Ahogy a fejét tartotta, a hanglejtése, a léptei, ahogy fésülködött. És amikrt mondott, mindig olyan érzésem volt, mintha a gondolataimban olvasna és szórakozna velem.
2021. máj. 9. 15:29
 4/19 A kérdező kommentje:
Rettentő kíváncsi lennék hogy fésülködik egy őrült nő 😁
2021. máj. 9. 15:30
 5/19 A kérdező kommentje:
Oh, egyébként mi lett a vége?
2021. máj. 9. 15:31
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, én is hülyének tűnök, hogy ilyeneket beszélek. :D De tényleg, minden mozdulata megbabonázott.
2021. máj. 9. 15:32
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem én voltam az egyetlen. :D
2021. máj. 9. 15:32
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sajnálom, hogy nem te voltál az egyetlen :(
2021. máj. 9. 15:36
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is, de azt hiszem, ez törvényszerű volt. Remélem, nem volt teljesen haszontalan a szentimentális ömlengésem. :D
2021. máj. 9. 15:38
 10/19 anonim ***** válasza:
88%

Ne csak a nőm legyen, hanem legyünk "haverok" is. Ezt úgy értem, hogy lehessen vele viccelődni, ökörködni anélkül, hogy megsértődne. Lehessen vele jókat enni, vagy akár meginni egy jó hideg sört.

Fontos, hogy néha ki tudjak esni mellette a "kemény férfi" szerepéből. Tudom, sokan gáznak tartják, de én kifejezetten szeretem ha hozzám bújik, és csak úgy elvagyunk egy kis ideig.

Főleg egy fárasztó, nehéz nap után jelent ez sokat nekem.

Ne legyen házisárkány, ne akarja eldönteni helyettem, hogy mennyit találkozhatok az anyámmal, vagy, hogy mennyi alkoholt ihatok.

Külsőleg nekem csak annyi a lényeg, hogy ne legyen eres, szálkás testalkatú. Én azt szeretem ha egy picit fedettebb a nő, nekem az a nőies.

2021. máj. 9. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!