Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nekem miért nem sikerült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nem sikerült összetalálkoznom hozzám illő lánnyal?

Figyelt kérdés

Sokaknak ez már középsulis koruban összejön. Ami nagyon jó dolog lehet.

De én meg hiába próbálkozom 24 éves koromra sem volt még semmi. Pedig olyan jó lenne ha már lenne egy évek óta tartó normális, szeretettel teli kapcsolatom. Bár lehet hogy ilyen nincs is, csak az én képzeletemben mert ugye még nem volt barátnőm így nem tudom milyen.

Annyi olyat ismerek aki ennyi idősen már több éves kapcsolatban van. Ilyenkor olyan szomorú leszek hogy miért pont én jártam így amikor tényleg nagyon szeretnék.

2021. máj. 7. 09:52
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Most írtad ki, hogy a szomszédban lakik egy lány, aki tetszik. Menj oda hozzá!
2021. máj. 7. 10:06
 2/6 anonim ***** válasza:
#1: És mit csináljon?
2021. máj. 7. 13:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Add lejjebb az igényeidet
2021. máj. 7. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:

"#1: És mit csináljon?"

Ha ezt nem tudja magától, akkor inkáább valóban ne menjen oda!

2021. máj. 7. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:

#4: Azért kérdeztem, mert itt kérdéstől függően baj, ha bármit is csinálna szegény. Ha olyan a kérdés, akkor elszidják a pasikat, hogy minek szólítgatják le a nőket mindenhol. Most meg az a baj, hogy miért nem megy oda.

Szóval na... Itt férfiként csak rossz lehet az ember.

2021. máj. 7. 16:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha az a két opció van, hogy vagy odamegy a lányhoz, vagy kiír helyette ide egy kérdést, hogy mikor lesz már barátnője, akkor inkább legyen az előbbi.
2021. máj. 7. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!