Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mire megy ki a játék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire megy ki a játék?

Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm, akivel nem kedveljük egymást, nem kommunikálunk igazán, de sokszor rajta kapom, hogy néz, és néha látom rajta, hogy szeretné, hogy megszólítsam. Néha meg játssza a hisztist, ha rajta kívül mindenkit meghívok kávéra. Azt hozzá kell tenni, hogy az ő hibájából alakult így, mert sokszor volt velem ellenséges. Most nem tudom mégsem, hogy mire megy ki nála a játék. Van, hogy tökre azt érzem, hogy bejövök neki, utána közönyös.
2021. máj. 6. 23:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mért azt viszlatod, hogy ő mit érez?

Mért nem azzal foglalkozol, TE mit érzel és mit akarsz tőle?

Ezen múlik végső soron a dolog.

2021. máj. 7. 00:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg bunko vagy vele aztan csodálkozol mi a baja.

Vannak ilyen hülyék, nem is egy

2021. máj. 7. 06:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha piszkálódik és ellenséges, az lehet a tetszés jele is.
2021. máj. 7. 06:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
3-as igen, az óvodában. Felnőtt emberek nem viselkednek ilyen gyerekesen.
2021. máj. 7. 07:20
 5/7 anonim ***** válasza:
A kérdésből süt, hogy ő is tetszik neked, miért nem állsz elé és tisztázod a helyzetet?
2021. máj. 7. 08:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Figyelj,szerintem ha mindenkit meghívsz kávézni, akkor hívd már meg őt is. Milyen rossz érzés lehet számára. Értem én, hogy szerinted nem volt jófej veled. DE légy TE a kezdeményező és a nyitó. Azzal szerintem csak a negatív viselkedése felé emelkedsz - a környezet és önmagad számára is.

Én meghívnám őt is egy kávéra.

29f

2021. máj. 7. 08:30
 7/7 A kérdező kommentje:

4#. Az a baj, hogy a sokadik eset ez már köztünk. Így én már nem kívánok többé újabb esélyt adni neki. Csak érdekes a viselkedése.

1#. Hogy értve?

2#. Látom nem értetted a szöveget...

5#. Miből gondolod,hogy tetszik nekem? Vagy ahogy írtad nekem is? Azért írtad így, mert gondolod hogy fordítva így van?

2021. máj. 7. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!