Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen macska-egér játék története van? Mióta
tart?
Február óta tart. Én kezdem megunni és feladni. Elegem van, csak szerelmes vagyok. Ki kellene valahogy szeretnem belőle
2020. okt. 27. 10:45
Tom & Jerry. Most már 20 éve nézem kicsit kevésbé rendszeresen, de lényegesen korábban kezdődött.
Amúgy gimiben volt egy hasonló esetem három hónapig tartott, azóta nem megyek bele ilyen kapcsolatokba, mert fölösleges.
2020. okt. 27. 11:14
Ja. Nekem is február óta tart. Már fel is adtam, de a másik nem enged. Zaklat, zsarol, szóval nálam már érzelmek se nincsenek. Pont azt tervezem, hogy valahogy a tudtára adom,ennek már annyi, mert nagyon boldogtalan vagyok.
2020. okt. 27. 11:40
2018 nyara óta. Csak szex igazából, de szerintem ha 100%ig csak az lenne, akkor már rég abbamaradt volna, de nem tágítunk egymás mellől.
Teljesen véletlenül ismerkedtünk meg. Szívjuk egymás vérét, húzzuk egymást és a kémia működik, de tudom, hogy kapcsolat ebből nem lehet és nem is lesz. Mióta ebben a szituációban vagyok, sokkal jobban megértem a hasonló történeteket...Nem tudom mi lesz ebből.
2020. okt. 27. 11:47
Február óta tart. Mindig mikor érzelmileg kezdenék túllenni rajta, újra kezdődik.
2020. okt. 27. 13:10
2 évig tartott. Most már talán vége, mert mindenhonnan tiltottam. Mindig ő lökött el és mindig ő nyúlt utánam. Mint egy hullámvasút. Hol egy hétre voltam dobva, hol fél évre, hol 1,5 évre. 1,5 év után összevakartam magam annyira, hogy tudtam nyitni más felé, de azt nem bírta elviselni, hogy más pasi megkapjon, miközben neki nem kellettem igazán soha. Utánam nyúlt, megcsókolt és tönkretette az új kapcsolatomat. Csak azért nem sajnáltam, mert tényleg csak menekülés volt az egész. És a csók után rögtön dobott is szokás szerint. Igazából fizikailag azon az egy csókon kívül több nem volt köztünk soha. Nem mondom, hogy nem érte meg. De amikor újra ellökött, besokalltam. Soha többé nem ér utol. Személyesen gyáva megkeresni, szóval elég az, hogy tiltva van Fb-on, e-mailben, telefonon.
2020. okt. 27. 14:04
#6-os.
"Igazából fizikailag azon az egy csókon kívül több nem volt köztünk soha."
Ezt így nem is értem... Egy hétre, félévre, másfélévre dobott, aztán a végén megcsókolt és ezen kívül nem volt soha semmi?!
2020. okt. 30. 10:48
Kapcsolódó kérdések: