Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet szerelmet találni?
A legjobbakért hosszú sorok állnak, sok sok jelentkezővel.
Kb mint egy nagyon jó állásra, odaállít 50 ember ugyanazzal a végzettséggel, remélve, hogy megkapják.
De közben már rég be van töltve a kolléga testvérének feleségének annak húgának a fiával.
A legjobban válogatnak.
Pl. Vannak nők, akik folyamatosan kapcsolatban vannak. Kilépnek az egyikből, de már benne vannak a másikban. Őket nagyon sokan "legjobbaknak" gondolják. Viszont hogyan is tartozhatna ebbe a kategóriába egy olyan nő, aki nem bír férfi nélkül létezni?
Természetesen az is igaz, hogy a legjobbak általában foglaltak, mert több a férfi jelentkező, viszont nem ugrálnak kapcsolatból kapcsolatba.
Számomra sok mindent elmond egy nőről az, hogy sosincs egyedül, mindig van valakije. Lehet így elsőre normálisnak tűnik, gyönyörű, de valahol mégsem.
Hat a szerelem kialakul.
Nem tudom elmagyarazni mi is az de mar ketszer ereztem. 29 vagyok, szoval ritka amikor teljes szivedboo azt tudod mondani hogy szerelmes vagy.
Amikor Ra gondolsz, a mosolyara, a beszedere, a setatokra, a beszelgetesre, a csokra, a geszztusaira abbol lesz szerelem. Szivvel nem aggyal.
Ha szerelemes vagy azt elsore nem tudod, azt viszont igen hogy meg latni akarod.
Ha nem vagy szerelmes azt viszont tudod.:)
Szoval hogy hol talalod meg nem tudom, de tenyleg eskuszom igy igaz: ott fogod megtalalni ahol nem szamitasz ra, es akkor amikor nem keresed.
Az elet nem all meg, a sors folyamatosan dolgozik a "veletleneken".
Mar csak arra vigyazz, ha megvan az illeto akkor semmikepp se hagyd csak ugy. Az erzes kulonleges lesz, a boldogsag pedig nem hullik az olunkbe.
Ja amugy fiu vagyok, 29, esku igy gondolom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!