Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet szerelmet találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet szerelmet találni?

Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 19:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Ezt én is szeretném tudni!
2021. máj. 5. 19:59
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Ezt nem “találni” szokták, hanem kialakítani... ismerkedsz emberekkel, egymásba szerettek, de ez időbe telik, nem csak úgy “készen” találod a szerelmet, mint az aprópénzt az utcán.
2021. máj. 5. 20:03
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
2# oké, csak vannak az olyan szerencsétlenek, mint pl én, hiába ismerkedek, nem találok olyat, akibe beleszeretek. Illetve találok, csak őt épp pont én nem érdeklem, és ez mindig így van.
2021. máj. 5. 20:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nyitott vagy mindenre, barátkozol, nem úgy állsz hozzá minden nőhöz, hogy felakarod szedni, vagy ha nő vagy, akkor nem kelletted magad minden férfinak, hanem veled ellentétes és azonos neművel is próbálsz csak beszélgetni, barátkozni. Elmész mindenhová ahová hívnak, vagy te is hívhatsz másokat találkozni/programozni/iszogatni/házibulizni, sok barátod van, akik által szinten megismersz új embereket, és egyszer lesz valaki, akivel kölcsönösen kialakul a vonzalom.
2021. máj. 5. 20:09
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A legjobbakért hosszú sorok állnak, sok sok jelentkezővel.

Kb mint egy nagyon jó állásra, odaállít 50 ember ugyanazzal a végzettséggel, remélve, hogy megkapják.

De közben már rég be van töltve a kolléga testvérének feleségének annak húgának a fiával.

2021. máj. 5. 20:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hutobe nezted mar?
2021. máj. 5. 20:21
 7/12 anonim ***** válasza:

A legjobban válogatnak.

Pl. Vannak nők, akik folyamatosan kapcsolatban vannak. Kilépnek az egyikből, de már benne vannak a másikban. Őket nagyon sokan "legjobbaknak" gondolják. Viszont hogyan is tartozhatna ebbe a kategóriába egy olyan nő, aki nem bír férfi nélkül létezni?

Természetesen az is igaz, hogy a legjobbak általában foglaltak, mert több a férfi jelentkező, viszont nem ugrálnak kapcsolatból kapcsolatba.

Számomra sok mindent elmond egy nőről az, hogy sosincs egyedül, mindig van valakije. Lehet így elsőre normálisnak tűnik, gyönyörű, de valahol mégsem.

2021. máj. 5. 20:41
 8/12 anonim ***** válasza:
#3 Velem pontosan ugyanez a helyzet (a 2-es vagyok). Attól még érvényes a kommentem... :)
2021. máj. 5. 20:46
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Akinek mindig van valakije, egyik kapcsolatból a másikba ugrik az nem azért van mert a legjobb hanem azért mert társfüggő.
2021. máj. 5. 21:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Hat a szerelem kialakul.

Nem tudom elmagyarazni mi is az de mar ketszer ereztem. 29 vagyok, szoval ritka amikor teljes szivedboo azt tudod mondani hogy szerelmes vagy.

Amikor Ra gondolsz, a mosolyara, a beszedere, a setatokra, a beszelgetesre, a csokra, a geszztusaira abbol lesz szerelem. Szivvel nem aggyal.

Ha szerelemes vagy azt elsore nem tudod, azt viszont igen hogy meg latni akarod.

Ha nem vagy szerelmes azt viszont tudod.:)

Szoval hogy hol talalod meg nem tudom, de tenyleg eskuszom igy igaz: ott fogod megtalalni ahol nem szamitasz ra, es akkor amikor nem keresed.

Az elet nem all meg, a sors folyamatosan dolgozik a "veletleneken".

Mar csak arra vigyazz, ha megvan az illeto akkor semmikepp se hagyd csak ugy. Az erzes kulonleges lesz, a boldogsag pedig nem hullik az olunkbe.

Ja amugy fiu vagyok, 29, esku igy gondolom :)

2021. máj. 5. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!