Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Biztos hallottátok már azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos hallottátok már azt a mendemondát, hogy egy kapcsolatban az egyik fél mindig kevésbé szerelmes. Mindig van egy fél a kapcsolatban, amelyik jobban szereti a másikat. Szerinted ez igaz? És ha igaz, akkor te melyik vagy, melyik szoktál lenni?

Figyelt kérdés
Szerintem nem igaz. De ha mégis igaz, akkor én vagyok a "kevésbé szerelmes" általában. De inkább nem igaz.
2021. máj. 5. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem igaz és a pasik adják fel hamarabb. Inkább akkor kezdenek kapálózni, mikor a nő távolodni kezd. Amikor a nő hűséges, már egy biztos pont, onnantól nem érdekes...
2021. máj. 5. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem is így van. A tapasztalataim is ezt mutatják, de ha belegondolsz, elég kicsi rá az esély, hogy két ember PONTOSAN EGYFORMA MÉRTÉKBEN szeresse egymást. Persze ez nem azt jelenti, hogy az egyik fél nem szereti a másikat, csak a másik egy kicsivel jobban fogja. Oké, van, ahol tényleg nincs szembetűnő különbség, de az is nagyon ritka.
2021. máj. 5. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudnám megmondani, hogy a férjem szeret jobban engem vagy én őt. Szerintem váltakozik néha a dolog, vannak pillanatok, amikor bennem hagy alább a dolog, máskor benne, de aztán mindig fellángol. De alapvetően szerintem ugyanolyan mértékben szeretjük egymást, legalábbis az alapján, ahogy érzem rajta, a viselkedésén, a tekintetén, hasonlóan érez, mint én.

A korábbi kapcsolataimban is inkább ezt tapasztaltam, vagy ahol nem ez volt, ott aki kevésbé szerette a másikat (idővel?), az mindig lelépett végül, szóval tartósan ilyen állapot nekem egyik kapcsolatomban sem állt fenn.

2021. máj. 5. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom. Max az egyik fél jobban kimutatja, a másik meg nem. Ha így vesszük én vagyok a "jobban szerelmes".
2021. máj. 5. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha reálisan átgondolom, mi egyformán szeretjük egymást. Ha mindent összevetek, a Párom elképesztő sokat tesz értem (persze én is érte), en viszont nő létemre azért másképp , de úgy tűnhet jobban mutatom többet "lógok" rajta :-)...
2021. máj. 5. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:

3-assal értek egyet, vagyis hasonló a tapasztalatom.

Van persze olyan kapcsolat, ahol az egyik kevésbé vagy egyáltalán nem szereti a másikat, csak valamilyen érdek vagy meggyőződés miatt van vele, de ezt ha felismeri a másik fél, ott szakítani kell, mert ezek a függőségi kapcsolatok csak rombolnak.

2021. máj. 5. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!