Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos hallottátok már azt a mendemondát, hogy egy kapcsolatban az egyik fél mindig kevésbé szerelmes. Mindig van egy fél a kapcsolatban, amelyik jobban szereti a másikat. Szerinted ez igaz? És ha igaz, akkor te melyik vagy, melyik szoktál lenni?
Én nem tudnám megmondani, hogy a férjem szeret jobban engem vagy én őt. Szerintem váltakozik néha a dolog, vannak pillanatok, amikor bennem hagy alább a dolog, máskor benne, de aztán mindig fellángol. De alapvetően szerintem ugyanolyan mértékben szeretjük egymást, legalábbis az alapján, ahogy érzem rajta, a viselkedésén, a tekintetén, hasonlóan érez, mint én.
A korábbi kapcsolataimban is inkább ezt tapasztaltam, vagy ahol nem ez volt, ott aki kevésbé szerette a másikat (idővel?), az mindig lelépett végül, szóval tartósan ilyen állapot nekem egyik kapcsolatomban sem állt fenn.
3-assal értek egyet, vagyis hasonló a tapasztalatom.
Van persze olyan kapcsolat, ahol az egyik kevésbé vagy egyáltalán nem szereti a másikat, csak valamilyen érdek vagy meggyőződés miatt van vele, de ezt ha felismeri a másik fél, ott szakítani kell, mert ezek a függőségi kapcsolatok csak rombolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!