Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehetett a baj?
Figyelt kérdés
Szoval a barátnőm (most már az exem) a múlt héten szakított velem. Én "szegény" vagyok egyszerű gyárban melózok ő pedig kb egy villában él,kulfoldre járnak nyaralni, anyu-apu autóval rendelkezik ő pedig egy magán gimibe jár . Az előző pasija is gazdag volt. Az apja szemében már az elején szálka voltam, de mivel a lány rosszul érezte magát h az apja tiltani akarja tőlem még is megengedte hogy járjunk.Eloszor igazábol nem fűztem nagy reményeket a kapcsolathoz, aztán ő komolyabbra akarta fordítani de én féltem, mert tudtam h ha engedek az erzeseknek nagyot csalódok ezt el is mondtam neki és ö besertodott hogy mier nem akarok járni vele, és át gondoltam, bele mentem . Sosem jött ő hozzám (szomszéd falu) hanem én hozzájuk. Sose hívott fel magához... Szexre is eldugott helyen került sor. Minden ment mondhatni jól aztán egyszer csak azt láttam, hogy levette a dátumunk. Rá kérdeztem hogy mier erre bevallotta h ő már nem úgy érez... Gondolom el múlt a fellangolasa és jött neki a felismerés h meg sem vagyok jó neki. Elég undorító dolg volt tőle... Letiltottam és próbálok túl lépni rajta, de nehéz hiszen bele szerettem és az önbecsülésem is most a béka segge alatt van és nem tudom hogy fogok e találni meg egy olyan szép lányt mint ő... Miért érzem ezt? Vélemények? Ti hasonló helyzetben hogy ereznetek? Mit tettek volna?2021. máj. 5. 16:41
1/7 anonim válasza:
Először is, túl fogod élni.
Másodszor pedig azonos anyagi helyzetben lévő emberek is napi szinten ezrével szakítanak egymással, nem biztos, hogy az életszínvonallal volt a gond.
2/7 anonim válasza:
Szakított és kész. Tovább kell lépni.:)
3/7 anonim válasza:
Kismillio ok miatt szoktak szakitani. Altalaban ha az egyik felnek van penze, akkor nem szokta erdekelni, hogy a masiknak nincs. Egyszeruen azert, mert nala nem ertek a penz. Mindig azok sirnak a penz utan, akiknek keves van. Aki meg tud elni a penzebol, annak mas szempontok magasabb prioritast kapnak. Szerintem nagyon rosszul gondolod, semmi koze nem volt a szakitasnak az anyagi helyzetedhez.
4/7 anonim válasza:
Szakított, megtörténik. Egyetértek a többiekkel szerintem nem a pénz volt a befolyásoló főleg nem ebben a korban - “magán gimibe jár”.
5/7 anonim válasza:
Hiába hű de nagyon szép, ha tuskó.
6/7 A kérdező kommentje:
Ő magyar én roma... Ezt kihagytam. Most már gondolom máshogy gondoljatok😅. Apjanak ez szúrta a szemét.
2021. máj. 6. 17:05
7/7 anonim válasza:
Millió nő van a földön. Semmi értelme keseregni hidd el nekem.
Ilyenkor már nem számít az "ok" ha szakít valaki, nem szeret el kell engedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!