Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehetett ennek az oka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetett ennek az oka?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy a mostani párkapcsolatomnál sokkal jobban el tudom magam engedni. Most vagyok 19 éves és van egy 23 éves barátom már lassan fél éve. 15 évesen volt az első barátom, de vele valahogy nem tudtam magam elengedni. Nem tudtam enni előtte, mert úgy éreztem, azonnal kidobom a taccsot, mindig gyomorgörcsöm volt, folyton elpirultam, nem mertem gyakran ránézni, de mégis éreztem, hogy szeretem. Tehát nem az volt a baj. Valószínüleg ez megfelelési kényszer volt, vagy valami hasonló? Ti is voltatok ilyen helyzetben?

Mert a mostani kapcsolatomban ugyanúgy szerelmes vagyok, de nem érzem azt a gyomorgörcsöt (szóval nem liftezik), tudok előtte enni, sőt, imádom amikor főz nekem és folyton csak nézegetném. Ez lehet a kor változás miatt is, mert még fiatal voltam, vagy...?

Köszi előre is minden választ! Szép napot! :)

19/L

2021. ápr. 18. 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
nem passzoltál az előzőhöz
2021. ápr. 18. 13:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig de, mert mint mondtam, ugyanazt a szerelmet éreztem, mint a mostaninál, csak mindennél izgultam, ami vele volt kapcsolatos. De a mostanival el tudom magam engedni és nem zavar semmi.
2021. ápr. 18. 13:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor vagyok sokkal nyugodtabb és elengedettebb egy kapcsolatban, ha tudom, érzem és érezteti is velem a párom, hogy tetszem neki, és rendszeresen visszajelzést ad arról, hogy külsőleg és belsőleg is elfogad, mikor maximálisan őszinték lehetünk.
2021. ápr. 18. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!