Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a lány, akiért oda voltam, egy kollégámmal jár?
Első ok, hogy ne tégy semmit: jár valakivel.
Második ok, hogy ne tégy semmit: az a valaki, a kollégád.
Harmadik ok, hogy ne tégy semmit: egyszer már próbáltad.
Szerintem ha azt mondja várja a barátját, akkor őt várja és nem téged, sajnálom. :( próbáld meg elfelejteni, 2 éve sem jöttél be neki.
Tudom nehez, de jobb a békesség.
Én azt mondanám, és mondtam is, hogy hagyd. Szerintem ez lenne a normális dontés.
De te nem vagy normális, ha két év után sem tudod feldolgozni, hogy elutasítottak.
Ha gondolod, és nem bánod feladni is akár az állásodat a semmiért, akkor beszélj a csajjal. Akkor majd szépen megismétli az elutasítást, cserében mindenki kínosan érzi magát: te, ő , a srác. Akkor megnyugodhatsz, hogy megpróbáltad, és továbbléphetsz.
Bár szerintem úgyse fogsz. Tíz év múlva is a csajon fogsz merengeni, és másra rá se nézel, csak kínzod magad, és eldobsz tíz évet az életedből. De ez nem szerelem, csak a képzeleted játéka, és vágysz valami olyasmire, amit nem érhetsz el. Nem ritka ez: tudod, mennyien vágynak a lottó ötösre, miközben az életükkel semmit nem kezdenek?!
És szerinted ezeknek az embereknek hány százaléka tudná bölcsen használni a főnyereményt?!
Szerintem is azért mondta hogy várja a barátját mert látja higy még tetszik neked és ezzel akart jelezni hogy ő márpedig foglalt. Szerintem ezt félreértetted.
Tartsd meg a büszkeséged és hallgass az előttem szólókra. Ne lépj semmit. Sőt ne is mutasd ki hogy még tetszik neked. Ha vár a kollegádra akkor neked nem kötelező leállni vele beszélgetni. Köszönsz neki és továbbmész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!