Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha a lány, akiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a lány, akiért oda voltam, egy kollégámmal jár?

Figyelt kérdés
Régebben szerelmet vallottam egy lánynak, de ő közölte, hogy haverként tekint rám. Azóta eltelt két év, sokáig nem beszéltünk. De most az új munkahelyemen kiderült, hogy egy kollégámmal jár. Hülyén érzem magam. A srác nagyon barátságos, szerintem nem tudja a dolgot. A lány még mindig nagyon tetszik, és most meg úgy néz rám, meg néha olyan félreérthető dolgokat mond, mikor például várja a barátját, mintha bejönnék neki. Szerintem balhés kapcsolatban vannak. Nem tudom, mit tegyek. Nem akarok ártani kollégámnak, és hülyét sem csinálni magamból azzal, hogy újra próbálkozom, de még mindig oda vagyok érte.

2021. máj. 4. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
csak a kérdést olvasom, a válaszom: hagyd.
2021. máj. 4. 22:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Első ok, hogy ne tégy semmit: jár valakivel.

Második ok, hogy ne tégy semmit: az a valaki, a kollégád.

Harmadik ok, hogy ne tégy semmit: egyszer már próbáltad.

2021. máj. 4. 22:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha azt mondja várja a barátját, akkor őt várja és nem téged, sajnálom. :( próbáld meg elfelejteni, 2 éve sem jöttél be neki.

Tudom nehez, de jobb a békesség.

2021. máj. 4. 22:57
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Fel kéne nőni. Szerelmet vallani egy romantikus hülyeség, érzelmi téren teljesen egyenlőtlen helyzet és a legritkább esetben sül ki jól. Ha pedig valaki visszautasított, akkor magad mögött hagyni és szépen keresni mást. És felismerni, hogy csak te képzelsz mindenféle extra utalást a megnyilvánulásai mögé (mert az se te sem gondolod komolyan, hogy két éve berakott haverzónába, most jár az egyik kollégáddal, és majd pont kikezd veled. ezt csak álmodod)
2021. máj. 4. 22:58
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Most egyelőre jegeld a dolgot, hosszú távon az életben később még lesz esélyed talán bosszút állni.
2021. máj. 4. 23:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyanítom, hogy tök normális, simán kedves nézéseket hiszel jelezgetésnek, mert jólesne az egódnak. Hagyd az egészet a fenébe, menj el pszichológushoz, ha ennyire nem tudod ezt a dolgot feldolgozni, és hagyd, hogy éljék az életüket egymással.
2021. máj. 5. 01:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondanám, és mondtam is, hogy hagyd. Szerintem ez lenne a normális dontés.

De te nem vagy normális, ha két év után sem tudod feldolgozni, hogy elutasítottak.

Ha gondolod, és nem bánod feladni is akár az állásodat a semmiért, akkor beszélj a csajjal. Akkor majd szépen megismétli az elutasítást, cserében mindenki kínosan érzi magát: te, ő , a srác. Akkor megnyugodhatsz, hogy megpróbáltad, és továbbléphetsz.

Bár szerintem úgyse fogsz. Tíz év múlva is a csajon fogsz merengeni, és másra rá se nézel, csak kínzod magad, és eldobsz tíz évet az életedből. De ez nem szerelem, csak a képzeleted játéka, és vágysz valami olyasmire, amit nem érhetsz el. Nem ritka ez: tudod, mennyien vágynak a lottó ötösre, miközben az életükkel semmit nem kezdenek?!

És szerinted ezeknek az embereknek hány százaléka tudná bölcsen használni a főnyereményt?!

2021. máj. 5. 06:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is azért mondta hogy várja a barátját mert látja higy még tetszik neked és ezzel akart jelezni hogy ő márpedig foglalt. Szerintem ezt félreértetted.

Tartsd meg a büszkeséged és hallgass az előttem szólókra. Ne lépj semmit. Sőt ne is mutasd ki hogy még tetszik neked. Ha vár a kollegádra akkor neked nem kötelező leállni vele beszélgetni. Köszönsz neki és továbbmész.

2021. máj. 5. 11:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!