Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy jobb összejönni? Ha te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jobb összejönni? Ha te vagy a hódító, vagy ha téged hódítanak meg? Lenn kifejtem.

Figyelt kérdés

Hogy jobb:

Ha te vagy, aki kiszemeled a másikat, beveted magad, és végül sikerül összejönnöd vele?

vagy

Ha valaki kiszemel téged, próbálkozik, elnyerni a szimpátiádat, így végül beadod a derekad és összejössz vele?

Nem tudok dönteni. :D Az első mellett szól, hogy tényleg azzal jössz össze akiért igazán oda vagy... Sikerélmény, nagy szerelem, óriási rózsaszín köd... De a másik mellett szól, főleg nőként, hogy igazán nőnek érezheted magad, hogy kincsként kezelnek, hogy emlékeztetnek rá, mennyire különleges és vonzó vagy, és az öledbe hull egy szép kapcsolat... Csak ugye ez elég passzív megélés, nem biztos, hogy pl. külsőre annyira az eseted, míg az első módon garantáltan az eseted az illető, akár külsőre, akár belsőre, de valamivel nagyon megfog... Amúgy ezt a másodikat is átélik férfiak is, hogy a nő a hódító!

2021. máj. 2. 02:03
 1/3 A kérdező kommentje:
Amúgy megválaszolom szinte a kérdésemet, de szerintem ez olyan, hogy ha valakinek az egyik jut, akkor a másikra vágyik. :D Mert ha valaki mindig csak hódító, akkor szeretné egyszer átélni, hogy valaki őbelé esik anélkül, hogy a kisujját mozdítaná, és a lelkét kiteszi, hogy megszerezze... De ha a valaki meg mindig csak a passzív fél, akit meghódítanak, akkor az szeretné átélni az ízét annak, hogy van egy kiszemelted, akit némi küzdelem árán sikerül felszedned... És összejössz a plátói szerelmeddel mondhatni...
2021. máj. 2. 02:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a tökély amikor én csavargatom a férfi fejét, egész addig amíg másra sem tud gondolni csak rám, és amikor már nem bírja akkor ő kezdeményez, megvallja amit meg kell, és akkor én is,a mit persze addig nyíltan nem tettem,csak sejtette azokból amiket tettem és mondtam... valahogy így 😃
2021. máj. 2. 07:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is megválaszoltad a kérdést, mert nálam mindig az első verzió volt (hódító), egyszer kipróbálnám milyen "meghódítottnak" lenni😀
2021. máj. 2. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!