Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl életem szerelmèn ha csak ő létezik számomra?
Ő egy olyan pasi akivel együtt sem voltam de nem tudom túltenni magam rajta
Előtte volt egy olyan pasi akit azt hittem hogy mindig szeretni fogok (öt évig) aztán megismertem őt és minden megváltozott
Szerelmes lettem belé annyira hogy más pasi hideg hagy
Osztálytársak vagyunk és ő is szerelmes belém de külsőségek miatt nem vállal fel
Nem is beszéltünk soha csak snapchaten streakelünk
És ott küldte hogy barátnője van
Úgyhogy jobb lenne elfelejteni
De nem tudom hogy hogy
18 /l
Ennyi idősen hittem én is azt, hogy “éltem szerelme”… ugyan.
Amúgy meg ha sosem beszéltetek, hogy lehettek egymásba szerelmesek?
Bár szerintem azt, hogy ő az, beleképzeled, hisz barátnője is van.
Én még így senkit nem szerettem
Vele már a közös jövőnket is elterveztem
Igaz hogy nem beszéltünk de mindig beszóltunk egymásnak
És mikór nem mentem suliba mindenkinek mondtam hogy szerelmes belém
Meg tóra órán mindig mellém fexik nézz fotókat csinál rólam stb.
Barátnője nemrég lett
Én úgy érzem hogy nem tudom elengedni
Szomorú vagyok miatta.. és csalódott
Nem is ismered, de közös jövőt terveztél. Nyugi kislány, felébredsz majd ebből.
Pár év múlva ezen csak mosolyogsz.
Mit szeretsz benne, mégis??? Kifizettetek egy 15 éves futamidejű lakáshitelt, közben ő kedves és rendes volt hozzád a nehéz időszakokban? Esetleg jó apja a gyereketeknek? Már évek óta bizonyította emberségét, szeretetét? Mit szeretsz benne? Milyen a közös jövőtök? Egy 30nm2-es albérletben nyali-fali? Papás-mamást játszanátok felelősség nélkül?
Mindenki volt tini, ott meg elég volt a szerelemhez az is, hogy milyen szép szemei vannak a másiknak... A te 18 éved nekem csak egy szemelvény az életemből, ezzel arra célzok, hogy amit eddig tapasztaltál az kb. csak a gyerekkor volt. Snapchat meg streak-elés. :D Húúú ez tényleg nagyon fergeteges és komoly... :D
Lehet kiábrándító, amiket fentebb írtak,de nagyjából minden válaszban van igazság.
10-20 év múlva teljesen másképp fogod látni a mostani szerelmeket.
Amiről te írsz,az csak ábrándozás,hogy milyen lenne,ha minden tökéletes lenne.
Így meg hogy csaja is van felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!