Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik, úgy létezni, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, úgy létezni, hogy az ember nem szerelmes?

Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés, emberfüggő, kicsit elvont, de érdekelne mások véleménye, hogy élik meg? Annyira bensőséges dolog, hogy egyszerűen nincs kivel erről beszélni...

2021. jan. 8. 21:25
 1/7 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Miért, mindenki egyik szerelemből a másikba esik vagy mi?
2021. jan. 8. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
6 éves koromtól fogva 38 éves koromig egyfolytában szerelmes voltam, most hogy mondod. Nagyon kevés kapcsolatom volt, az egyik első plátóit 10 évig hevertem ki. Sose voltunk együtt, de 10 éven át szerelmes voltam és csak akkor múlt el, amikor szerelmes lettem valaki másba, aki már nem is volt annyira plátói. A férjembe 8 éven át voltam szerelmes. Amikor megromlott a házasságunk és kiábrándultam, akkor utána 1,5 évig nem voltam szerelmes senkibe. Szóval igen, volt 1,5 évem amikor normális voltam. Aztán 40 évesen belém csapott a villám és elment az eszem megint egy évtizedre szerintem.
2021. jan. 8. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
15 éves házasok vagyunk, és mindent mindig megtudunk beszélni. Elmondhatom azt, hogy mind ketten nagyon szerelmesek vagyunk egymásba!!!! Minden nagyon jól működik! Férjem mindenre ügyel minden helyzetben, és nem iszik szeszt alkoholt! Na lehet, hogy ez a csodaszer?! Én meg találtam.
2021. jan. 8. 21:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megosztották velem röviden a történetüket, várom a következőket. :)
2021. jan. 8. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki állandóan szerelmes, egyikből zuhan a másikba, az inkább szerelmes a szerelem érzésébe mint az emberbe.
2021. jan. 8. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi a férjemmel 18 éves házasságban élünk, igazi szerelmes házasság a miénk. Bár nyitott házasságban élünk soha nem beszélünk egymásnak a napi külön történt eseményekről, ez titok nálunk. De imádjuk egymást, mindent megtudunk beszélni,és tervezni.
2021. márc. 1. 22:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Mit takarnak a nyitott házasság határai? Összefekszetek simán másokkal is? Érdekes...
2021. márc. 10. 12:44

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!