Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szerintetek melyik férfitípus a legjobb férjnek, apának?
Aki olyan, mint apukám. 🥰 A férjem, a gyerekeim apja nagyon sok boldogban hasonlít rá. Ugyanolyan türelmes, szeret bolondozni, mindent megbütyköl, kitartó, hűséges és megbízható. Férjnek és apának is olyan, amilyet elképzeltem. Igazából nem tudatosan kerestem az apámhoz hasonlót, utólag vettem észre.
Tegyük hozzá, hogy nekem ritka nagy szerencsém van. A szüleim szeretetteljes házassága és a gyereknevelésük is jó minta.
Felelossegteljes, kitarto a kemény idoszakokban, nem hagyja ott a csaladot egy p.nciert, támogato a bajban, ami már elso randin is megcsillan hogy smucig onzo e.
Stb
Lehet kár, hogy nincs kotelezo katonaság. Amikor megtanulnak tuzon vizen átmenni kitartani nem adni fel.
Komolyan egy kiképzés kellene mindenkinek gy.vállalás elott, kb akkora teher.
Bár én nem akarok gyereket, de szerintem olyan férfi, aki:
-melegszívű, jólelkű
-védelmező, gondoskodó
-van egy gyermeki oldala, tud játszani és bolondozni, de emellett felelősségteljes és felnőttként képes kezelni a problémákat
Ha egy nő talál ilyen férfit, megfogta az Isten lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!