Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Osszejonnetek egy nigeriai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osszejonnetek egy nigeriai pasival?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal, egyelőre csak ismerkedunk. Mire szamithatok?

18/L

2021. ápr. 30. 20:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Amíg dagadt voltam gyakran szólítottak le négerek a buszon, utcán, boltban. Nem vagyok rasszista, de egyszerűen nem jöttek be. A végén már ha megláttam egy néger férfit az utcán inkább megfordultam vagy átmentem a másik oldalra. Mióta lefogytam nem szólítanak le.
2021. ápr. 30. 21:17
 12/21 anonim ***** válasza:
34%
Nem! Értékes, valamire való EURÓPAI NŐ!!!!! nem áll össze mocskos n....el
2021. ápr. 30. 21:32
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

12

Wow. :)

2021. ápr. 30. 21:51
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Messzebb nem tudtál találni fiút, akivel ismerkedhetnél? Legközelebb Japánból ismerkedj valakivel
2021. ápr. 30. 23:34
 15/21 anonim válasza:
31%
Ő hány éves? Szintén 18, mint te?
2021. máj. 1. 01:50
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
Inkább itt ilyet ne kérdezz legközelebb kedves kérdező. Sok a rasszista. Ha én kiírnám, hogy a párom ázsiai, vagy hogy összejöjjek e egy ázsiaival huhuu mit kapnék. Dönts, ahogy jónak látod, de ne legyél elhamarkodott!
2021. máj. 1. 09:30
 17/21 anonim ***** válasza:
42%

Kedves 16os

Én irtam a 12 es kommentet!

Az elso szerelmem kinai volt! Az emberek nem rasszisták, csak nem hulyek! Erdekes modon a kinaiakkal tobbnyire senkinek semmi baja....a c*gányokkal annál inkabb 🤔🤔 Nem is értem.....

Egyébkét ez olyan, mint az "oltásellenesség" - Meg lehet nézni a tegnapi sorokat az oltopontotkon. Senki nem oltasellenes! Maximum kínaioltásellenes! Erdekes h pfizerre mennyi jelentkezo volt....

Kinait meg adják be a c.gányoknak. legalabb ennyi hasznuk lesz a tarsadalom szempontjabol

2021. máj. 1. 09:37
 18/21 anonim ***** válasza:
19%
A magyarországi feketék (tisztelet a kivételnek) leginkább csak szexre jók. Ha tetszik, akkor feküdj le vele és élvezd. Nem fogod megbánni, nőként mondom. De én személy szerint még nem találkoztam olyannal, akivel párkapcsolatot is érdemes lett volna kialakítani.
2021. máj. 1. 09:37
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

16.-nak.

A rasszizmus egy alap önvédelmi forma.

2021. máj. 1. 09:38
 20/21 anonim válasza:
51%
Ha ezt ezen az oldalon meg kell kérdezned már régen rossz...
2021. máj. 1. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!