Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, ti tudtok úgy igazán,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti tudtok úgy igazán, mélyen évekig szeretni egy nőt?

Figyelt kérdés

Pont úgy, mint a nők?

Áhítattal nézni rá, imádni minden porcikáját?

Félteni 5 év után is, és szeretni a ráncait, narancsbőrét, kócos haját?

2021. ápr. 28. 22:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Tiéd meg a komplexusaidról.Csak nem dobtak egy fiatalabbért?:)
2021. ápr. 29. 07:29
 22/27 anonim ***** válasza:
38%
Nem pont úgy, mint a nők, hanem jobban és őszintébben. Persze ahhoz olyannak kell lennie a nőnek.
2021. ápr. 29. 08:04
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, kezdek ráncos banya lenni és tisztában vagyok vele, hogy a szeretet irántam és a közös gyerekünk iránt megmaradhat, tehát jó eséllyel nem leszek lecserélve egy 20 évesre, de a szerelem nem fog megmaradni. A szerelem a szépeké és a fiataloké. Ez van, majd beletörődsz. Közben nyilván a férjek is kopaszodnak, sörhasat eresztenek, stb., tehát lehetőség híján se fog lecserélni. Aki le akar, az nem a ráncok miatt fog, az már jóval előbb megteszi. Aztán persze van még kapuzárási pánik és társai (a nőknél is van), ott érheti az embert meglepetést.

Nem vagyok álszent, a szerelem nagy részt szexuális vonzalom alapul, tehát a szépséggel és fiatalsággal egyenesen arányos a valószínűsége. A szép lelkébe senkinek nem szoktak beleszeretni, ezt némelyik viráglelkű ember szereti elhinni, meg azt is, hogy a szerelem csak a személyiségről szól és semmi köze külsőségekhez...Hagyjuk már...

Nyilván ezért virágzik a szépségipar, mert semmi köze a külsőnkhöz.:D

2021. ápr. 29. 10:26
 24/27 A kérdező kommentje:

22 Köszönöm

23 Őszintén sajnállak. Sem ráncos nem vagyok még, sem öt gyereket nem hurcibálok.

Komolyan egy-két értelmes választól eltekintve elképesztő a mélységes primitívség.

Ismeretségi körömben, még hatvan felett is ismerek válás után fülig szerelmeset, itt meg még nők(!!) is leírják, hogy nem jár szerelem, ha már ráncos leszel.

Tényleg csak sajnálni tudlak titeket, komolyan

"férjek is kopaszodnak, sörhasat eresztenek, stb., tehát lehetőség híján se fog lecserélni"

egyszerűen no comment. Persze minden férfi sörhasat ereszt, a kopaszodás már elviselhetetlen, és csak ezért nem megy félre

De jó, hogy nem vagyok házas. Sírok ezen a mentalitáson

"Nem vagyok álszent, a szerelem nagy részt szexuális vonzalom alapul"

És? Talán együtt öregszel a pároddal. Miért ne tarthatnád vonzónak 55 évesen azt, akit 45 évesen annak tartottál? Mert több lesz a ránca, vagy kevesebb haja?

Persze, hogy a lángoló szerelem nem tart ki, de egy jó kapcsolatban nem hal meg végleg,

Szerintem itt senki sincs jó kapcsolatban. Egy gyerek miatt nem hagynak el....csodás

2021. ápr. 29. 12:07
 25/27 A kérdező kommentje:

21 Idióta vagy szimplán. Semmilyen komplexusom nincs, nem is dobtak, sőt fiatalabb férfiak is megtalálnak.

Csak irritáló, hogy felteszek egy normális kérdést, és ilyen kiba.szott primitív emberek jönnek, és nem a kérdésre válaszolnak, csak kötekednek.

Te vagy az, aki arról szájal nekem vannak komplexusaim, közben anonim oldalon kötekedsz, mert az életben senki sem figyel rád.

Nem csodálom mondjuk

2021. ápr. 29. 12:10
 26/27 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, valami gyenge pontodra tapintottunk rá, amilyen indulatot vált ki belőled ez a téma.
2021. ápr. 29. 13:57
 27/27 A kérdező kommentje:

Hülyék valóban gyenge pontomra tapintanak.

Felettem egy kérdést, ennyire vártam választ.

És férfiaktól , nem nőktől de hát ugye...

Nekem mindegy hogy egy férfi leírja, hogy nem tud szeretni, vagy nagyon is, csak ha azt kérdezed, valakitől, hogy kér-e egy kávét és azt mondja, hogy nem, mert a kék a kedvenc színe, hát nyilván hülyének fogod nézni.

2021. ápr. 29. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!