Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire szól bele a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szól bele a párotok az öltözködésetekbe, legyen szó akár utcai, akár otthoni ruhákról? Van olyan ruhadarab, ami tiltólistás?

Figyelt kérdés
Nemeteket is írjátok oda a válaszhoz, kíváncsi vagyok, hogy a férfiak a beleszólósabbak-e.

2021. ápr. 27. 11:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

férfi vagyok, szereti rajtam a melós cuccot és az elegánst is.

az ő ruhatára inkább stonebutch leszbikus jellegű volt, mellettem vált egyre nőiesebbé, szexibbé, feszesebbé, szinesebbé, aminek az az oka, hogy eddig nem tudott és nem akart másnak szexi lenni, nekem igen, tetszik is nagyon, szoktam javasolni mit néznék meg rajta, van amire nemet mond, gond nélkül jutunk egyetértésre ebben is.

2021. ápr. 27. 12:58
 12/13 anonim ***** válasza:

8-as, az én párom is 44 éves és simán hordja a kinyúlt, rockerbandás felsőit is... 😂

Mondjuk most, hogy nem lehet menni szinte sehova, nem érdekel, de azért később lesz min "csiszolni".

Én is inkább rockos vagyok, de 34 évesen kinőttem azt, hogy esszerint öltözködjek, szóval elég fura páros lehetünk kívülről.

Én már nem is szólok neki, simán kidobom a lyukas zoknikat, alsógatyákat, amit ő még simán hordana...🙄 Észre sem veszi 😃.

Szóval én ilyen szinten "szólok bele" az öltözködésébe, egyébként nem.

2021. ápr. 27. 17:41
 13/13 anonim ***** válasza:

A férjem szól ha valami nagyon nem tetszik neki, bár ez ritka

Az mondjuk előfordul, hogy meglep olyan ruhadarabokkal, ami neki tetszik, de nekem nem jutott volna eszembe venni ilyet. Főleg ha kicsit merészebb ruhákat vesz nekem. Volt már hogy cipőt vett nekem ajándékba. Volt amit visszavittünk de volt ami megtetszett, szóval nem bánom hogy ez foglalkoztatja. Egyébként nem érzem hogy befolyásolni akar, szeret ajándékozni és tudja hogy szeretem a ruhákat, az esetek többségében az én ízlésem szerint vesz ajándékot, de néha az övé szerint, én nem hibáztatom érte

2021. ápr. 27. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!