Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet beindítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet beindítani egy férfit, anélkül, hogy lekerülnének a ruhadarabok?

Figyelt kérdés

Itt most olyan dolgokra gondolok, amivel "zavarba" lehet hozni egy férfit, de nem kell hozzá egy tangára vetkőzni, letérdelni és bájos tekintettel nézni, mert magától értetődő, hogy a másik félnek mi lesz a reakciója.

Inkább olyan "trükköket" szeretnék kapni amikkel beindíthatom a fantáziáját, de ő nem hiszi azt, hogy én direkt csinálom és nem én kérem fel a "táncra" hanem ő engem.

(és utána jöhet a tangás rész;))

2021. febr. 14. 13:29
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Már mint ne gondolja azt, hogy én kezdeményezek.(én csak tudat alatt szeretném elhinteni/megerősíteni az ilyesféle gondolatait!
2021. febr. 14. 13:33
 2/17 anonim ***** válasza:
60%
Nekem beinduláshoz konkrét dolgok kellenek, mint egy csók, kifli, összebújás, sokat mutató ruha.
2021. febr. 14. 13:40
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Ha toled nem indul be, mert kivanatosnak tart, akkor semmivel.
2021. febr. 14. 13:47
 4/17 anonim ***** válasza:
18%

- Megfelelő ruha. Pl.: [link]

- Apró étkezési jelzések. Pl.: [link]

- Esti filmezés. Pl.: [link]

- Lemoshatod a kocsiját. Pl.: [link]

2021. febr. 14. 13:47
 5/17 A kérdező kommentje:

A külsővel nincs gond, csak szeretném fokozni dolgokat, ha lehet. Ez amolyan előjátékra bemelegítés, incselkedés, de csak bújtatottan. Szerintem nagyon izgalmas amikor a hangulat egyre forróbb kezd lenni és el lehet kezdeni kacérkodni.

Ma este szeretném alkalmazni a trükköket😏

2021. febr. 14. 13:58
 6/17 anonim ***** válasza:
73%
Kacérkodni mindig és mindenhol lehet!
2021. febr. 14. 14:15
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
A kacér viselkedést, gesztusokat, arckifejezéseket, pillantásokat nem lehet elmagyarázni, ezt gondolom te is tudod. Én a gesztusaimmal bármikor elérem ezt aztán ártatlanul pislogok, hogy én? Ugyan már...közben meg de. :-) Ez jó játék és nagyon szenvedélyes lehet a vége.
2021. febr. 14. 14:19
 8/17 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem ez úgy működik legjobban, ha nincs lehetőség az együttlétre, vagyis valahol vagytok... Incselkedés, kacérkodás, elszólások, "véletlen" nyulkálások, "óvatlan" oda dörgölőzés, nyakpuszik, vagy kinek mi. És persze közben a teljes ártatlanság, hogy teeee!? Tee ugyan nem céloztál semmire...

Na ebből tud brutális szexuális izgalom keletkezni mire hazaértek. :)

2021. febr. 14. 14:47
 9/17 anonim ***** válasza:
22%

A 8assal vigyázni kell mert nem minden pasi dijazza, hogy felallitjak a farkát aztán órákat kell varnia, addig nem tart ki.

Ha ott mosdoba, parkban stb valahol egymásnak is tudtok esni, úgy jó.

2021. febr. 14. 14:49
 10/17 anonim ***** válasza:
17%
Hú, nagyon jó lehet... 😂
2021. febr. 14. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!