Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, mit viseljen a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit viseljen a nő első randin, milyen ruhadarabok tetszenek?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 3. 09:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Én eddig teljesen átlagos, hétköznapi ruhákban hódítottam meg hozzám képest jó pasikat.
2021. ápr. 3. 09:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Átlagos alatt farmer+póló kombinációt értesz?
2021. ápr. 3. 09:27
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Igen, de női szabású póló.

Ami még bejött, az a frissen mosott haj, pici parfüm és smink, diszkrét körömlakk.

2021. ápr. 3. 09:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen mindegy, egyszerű farmer póló is megteszi. Amíg nem nagyon extrém (doktor szöszi szett vagy nyakig felgombolt apáca ruha) addig, bármi jöhet. Nyilván, tiszta és ápolt ruha legyen, és olyan, amiben kényelmesnek érzel.
2021. ápr. 3. 09:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
nem a ruha teszi - a kisugárzása fog meg, de az piszkosul!
2021. ápr. 3. 09:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is az egyszerű ruhák híve vagyok. Olyat viseljen, amit egyébként a hétköznapokon is viselne, mert egyrészt ez tükrözi leginkább a személyiségét, másrészt ebben érzi leginkább jól magát, harmadrészt pedig mert utálok kiöltözni.:)

40/F

2021. ápr. 3. 09:57
 7/11 anonim ***** válasza:
52%
A nő érdekel nem az ami rajta van. Felőlem kapucnis felső futónadrággal is lehet, teljesen mindegy. A nőket érdekli inkább az öltözet és kevésbé a férfi.
2021. ápr. 3. 10:26
 8/11 A kérdező kommentje:
Irodában dolgozom, ahol a mindennapokban elvárt a business konform megjelenés, szabadidőmben viszont én is a lazább szetteket szeretem, ezért vagyok gondban.
2021. ápr. 3. 10:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha a pasi ceo vagy vmi nagyon elegáns eleve, akkor csípd ki magad. Vagy esetleg kérdezd meg tőle talán?
2021. ápr. 3. 10:44
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Igazítsd a randi helyszínéhez a ruháidat. Ha a budai hegyekbe mentek kirándulni akkor ne "kukactalpú" sportcipőbe és pináig felvágott sortban menjél, ha meg a városba flangáltok akkor ne tűsarkúban és feszes cuccban, mert egyik sem túl kényelmes, főleg egy feszengős első 1-2-3 randin.

Ha a lakásra mentek mozizni, akkor lazán farmer-póló/ing ha vacsizni akkor kicsípheted magad, s ha bármelyik program végén sex sejtetik, akkor alsóneműnek legyen valami csinibb.

De leginkább érezd magad kényelmesen, felszabadultan a randin, és az nagy mértékben függ a ruháid kényelmességétől. Mert ugyanúgy lehet feszengeni egy vacsis randin ha a férfi elegáns te meg laza farmerban vagy, mint egy városi sétán, ahol a férfi mondjuk pólóban van te meg selyemblúzban.

2021. ápr. 3. 10:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!