Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Annyira szeretem, hogy már sírok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira szeretem, hogy már sírok?

Figyelt kérdés

Nem élünk együtt a barátommal, 2 éve vagyunk együtt, csak hétvégén találkozunk. De ahogyan elteik a hétvége mindig borús hangolatom lesz, és újra nagyon várom, hogy jövő hét péntek legyen. Nagyon szeretnék vele több időt tölteni. Viszont a munkánk nem engedi, anyagilag meg nem állunk úgy, hogy össze tudnánk költözni.

Volt másnál is ilyen, hogy sírni volna kedve, ahogy nincs vele a párja?

Mit tettél ilyenkor?

23/l

2021. ápr. 25. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Pontosan ugyanez van nálunk is.

Minden találkozás után egyre nehezebben viselem a hiányát.

21/L

2021. ápr. 25. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Szeretem a magammal töltött időt.
2021. ápr. 25. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Azért ez túlzás.
2021. ápr. 25. 21:36
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
Nálunk is ez van..🙁
2021. ápr. 25. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Ez már durva kapcsolatfüggőség. Egyedül is el kéne tudnod lenni, főleg, hogy hétköznapokon is írhattok egymásnak, telefonálhattok, videochatelhettek. Azért ha pár nap miatt már konkrétan sírsz, az bőven túlzás.
2021. ápr. 25. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Mindig is hánytam az ilyen hozzáállástól, vagy nevezzük akárminek. Sosem voltam kapcsolatfüggő. Imádom a párom, és volt hogy távkapcsolatban éltünk, nemhogy hetente, de havonta sem tudtunk találkozni és nem fakadtam sírva.
2021. ápr. 25. 23:45
 7/9 A kérdező kommentje:

6os.

Mindenki máshogy éli meg a szerelmet. Te ilyen vagy, hánysz attól ha valaki jajgat hogy egy nap után hiányzik neki a párja.

Én viszont ilyen vagyok, és nem vagyok egyedül.

Attól nem kell lenézni a másikat, aki nem olyan érzésekkel van felruházva, mint te. :)

2021. ápr. 26. 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Változott a helyzet azóta?☺️
2021. máj. 31. 20:49
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem változott semmi.

Már a 2 hétvégi napból, egyet tudunk találkozni a munkahelyeink miatt. Egyre szomorúbb vagyok.

2021. júl. 11. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!