Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha sírok egy lány után akit még mindig szeretek fiú létemre?
Figyelt kérdés
2017. okt. 26. 13:23
1/12 Heart of Darkness válasza:
Nem az. Én már rengetegszer sírtam azért, mert a lelkembe tiport olyan ember akit nagyon-nagyon szerettem. Az a fontos, hogy ki tudd adni magadból és könnyebb legyen utána.
2/12 anonim válasza:
Volt valami gagyi zenekar az országban ami megénekelte, hogy "há' boulond áki sír ágy jány óútáááán", szóval nem ciki, csak értelmetlen.
3/12 anonim válasza:
Csak annyiban ciki, hogy még nem született olyan lány, akiért akár egy könnycseppet is érdemes lenne hullatni, csakhogy erre az ember a sírás után jóval később jön rá...
4/12 anonim válasza:
Nem éri meg.Ő se sír utánad! Inkább szedd össze magad és keress egy olyat aki ugyanúgy szeret mint te őt.
5/12 anonim válasza:
Nem ciki, rídd ki magad: https://www.youtube.com/watch?v=en06iJwvshw
6/12 anonim válasza:
A 4 fal között úgyse látja senki.
De azért elég sok kérdés felmerül:
1. mennyi ideig voltatok együtt?
2. mikor lett vége a kapcsolatnak?
3. ki mondta ki a végét?
4. mi miatt lett vége?
5. mit teszel azért, hogy feldolgozd az elvesztést?
6. megéri-e a továbbiakban is itatni miatta az egereket és emészteni magad miatta, ahelyett, hogy már más lány után néznél?
7/12 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nem tudtad neki ÉRTELMESEN elmondani, hogy szereted. ("... egy lány után akit még mindig szeretek fiú létemre?" Miért? az jobb ha lány sir lány után?)
8/12 anonim válasza:
Magamban ha nagyon berúgok néha, én is sírok néha egy lány után, akit legutóbb 2,5 éve láttam.
De az azért ciki, ha mások előtt sírsz mondjuk, igen.
9/12 anonim válasza:
Cikinek nem ciki, viszont értelmetlen. Ezt majd később te is belátod, amikor találsz egy jobb csajt.
10/12 anonim válasza:
"Tudod, bolond, aki sír egy lány után... én mégis megteszem majd ezután..." :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!