Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már tényleg gáz az ölelés az összebujas a szerelem? Nincs mar olyan lany aki igenyli hogy mindent vele csinaljon a párja? Mi történt? Ezek miert ciki dolgok?
Nem tudom hol hallottad hogy ezek ciki dolgok,de inkább z a ciki hogy valaki ezt gondolja.
ÉN lány vagyok,és igényelném is hogy a párom mindent velem csináljon,de ő sajnos nem teheti meg a sok munka,elfoglaltsága mellett.De amennyi időt tudunk,együtt töltünk. És folyton bújunk egymáshoz,egész nap egymás nyakán lógunk olyankor.Szerintem ez a normális szerelmesek közt.
Nekem eddig pont hogy az ellenkezőjéről van csak tapasztalatom. Megfojtanak a szeretetükkel. A szimbiózis törekvésükkel és a túlzott szeretetükkel. Alig bírok menekülni.
De lehet ez is ilyen szükséges ellentét az emberek között a kapcsolatban. Ideig óráig működik aztán az lesz amit leírtam. Valamelyik fél besokall és mehetnéke lesz. Ettől persze még ugyanúgy szereti és nem akar szakítani csak már sok.
En ilyen vagyok. De van parom is. Szerintem egy elmelyult kapcsolatban erre mindig van igeny. Max amig az ember nem "adta at" magat teljesen, ez a kapcsolat elejen lehet. Enis most vagyok 4 ev ztan bujos nem az elejen. Akkor meg nem mutattam ki ezeket, egyfajta onvedelembol. Aki parszor csalodott (nő) az talan erti mire gondolok. A pasik maskepp mukodnek... arrol nem tudok nyilatkozni.
30N
Ezeket én is igényelném. A kapcsolataim elején ezek megvoltak, aztán a másik részéről eltűnték, nekem ugyanúgy szükségem lett volna ezekre a dolgokra.
Mindenki más és más. Te is meg fogod találni azt, akivel ez összhangban van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!