Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lettetek már szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lettetek már szerelmesek párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Együttélés/házasság mellet, vagy akár szingliként, de jócskán felnőttként és úgy, hogy ilyet még nem éreztetek?

Tehát olyan 35 év felettiek válaszát várom.

Voltatok már úgy, hogy éltétek a kis életeteket, békében, nyugalomban és egyszer csak jött valaki de úgy, hogy azt éreztétek, ilyen erős szerelem még nem volt az életedben és csak arra tudsz gondolni, hogy ki a fene ez az ember?

Hogy találkoztatok? Milyen volt, hogy ilyen hatással volt rátok?

2021. ápr. 25. 19:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen. 40 évesen, amikor végképp nem számítottam erre az érzésre. Az a fajta szerelem, amiből azt hittem, már rég kinőttem. Én beáldoztam volna a gerincemet is érte, mert mindkettőnk ujján gyűrű volt, de ő elmenekült az érzések elől. Én pontosan tudom, hogy ilyen nem gyakran van az ember életében, nekem átlag 10-20 évente egy, ezért nem akartam lemondani róla. Titokban akartam megélni. Naív voltam, hogy azt hittem, hogy titokban megélve nem rondítok bele más családjába. Ő ezt jobban látta, talán tapasztalata is több volt benne, ezért nem ment bele. Ráadásul valamennyire belementünk a sűrűjébe és éreztem elkezdődni a folyamatot, hogy titokban megvetett azért, amiért belementem volna, én tudat alatt megvetettem azért, hogy kiposztolja a cukimuki családi fotót, papa-mama-gyerekek, egy nap múlva meg engem bombáz a szexuális fantáziáival.

Így, hogy lezártuk inkább, és főleg azért, mert ő tudta tartani magát, megmaradt egy tisztelet és szeretet egymás iránt, én legalábbis így érzem. Nagyon megszerettem, mert láttam vívódni és győzni. Tudom, hogy őket szereti, mellettem mindig hiányoztak volna neki. Márpedig akit szeret az ember, annak nem kíván ilyet.

2021. ápr. 25. 20:49
 12/13 A kérdező kommentje:

Szerinted szereti a feleségét? Ezt komolyan gondolod?

"kiposztolja a cukimuki családi fotót, papa-mama-gyerekek, egy nap múlva meg engem bombáz a szexuális fantáziáival"

Ezt valahogy sosem értettem. Hogy megy a kettő együtt.

Én nem kívánnék ilyen férjet nem is hinném, hogy engem szeret. Maga módján talán, mint anyát, vagy társat, de mint nőt....Ráaádsul aki így színészkedik, mindig többet akar elhitetni, de ilyen öncélúan is, hogy ő is elhiggye.

2021. ápr. 25. 20:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Lefekhetett volna velem, de nem tette, mert nem akarta tönkretenni a családi életét. Ezért igen, azt gondolom, hogy szereti, akkor is, ha kísértésbe esett. Nálam biztos jobban szereti. Én csak egy fiók vagyok, akit éveken át úgy gondolta, hogy bármikor kihúzhat.
2021. ápr. 25. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!