Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lettetek már szerelmesek párkapcsolatban?
Együttélés/házasság mellet, vagy akár szingliként, de jócskán felnőttként és úgy, hogy ilyet még nem éreztetek?
Tehát olyan 35 év felettiek válaszát várom.
Voltatok már úgy, hogy éltétek a kis életeteket, békében, nyugalomban és egyszer csak jött valaki de úgy, hogy azt éreztétek, ilyen erős szerelem még nem volt az életedben és csak arra tudsz gondolni, hogy ki a fene ez az ember?
Hogy találkoztatok? Milyen volt, hogy ilyen hatással volt rátok?
Igen.
Már elég defektes volt a házasságom.
Nem is ismerkedni akartunk.
Az én házasságom tönkre ment, pedig szerettem volna megmenteni,annak ellenére is,hogy mást szerettem.
Együtt tudtam volna élni ezzel a tudattal.
Ő szintén házas.
Megszakadt köztünk a kapcsolat.
Hogy milyen volt?
Egyenes, határozott, tisztességes és akire úgy tudtam felnézni,ahogy soha senki másra.Olyan,aki azt a fajta biztonságot sugározza,ami mindig hiányzott az életemből.
Remélem boldog.
Ez kicsit olyan lenne, mintha azt mondanám,hogy olyan sok pénze van a főnökömnek, meg sem érezné a hiányát,ha annyit elvennék, amivel én már vígan élhetnék,neki meg lehet nem is hiányozna.
De valahol meg mégsem merném ezt megtenni.
Igen, mindketten kapcsolatban élünk.
Ráadásul tökéletesen össze is passzolnánk.
Váltani nincs esélyünk.
Ráadásul egy tragikus esemény elválasztott minket örökre.
7# Elnézésedet kérem, köszönöm, sajnálom :(
9# Érdekes legjobb barátnőd van ... Nem leszel, így nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!