Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lettetek már szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lettetek már szerelmesek párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Együttélés/házasság mellet, vagy akár szingliként, de jócskán felnőttként és úgy, hogy ilyet még nem éreztetek?

Tehát olyan 35 év felettiek válaszát várom.

Voltatok már úgy, hogy éltétek a kis életeteket, békében, nyugalomban és egyszer csak jött valaki de úgy, hogy azt éreztétek, ilyen erős szerelem még nem volt az életedben és csak arra tudsz gondolni, hogy ki a fene ez az ember?

Hogy találkoztatok? Milyen volt, hogy ilyen hatással volt rátok?

2021. ápr. 25. 19:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20 évesen volt egy ilyen, utána soha többet.
2021. ápr. 25. 19:10
 2/13 anonim ***** válasza:
53%

Igen.

Már elég defektes volt a házasságom.

Nem is ismerkedni akartunk.

Az én házasságom tönkre ment, pedig szerettem volna megmenteni,annak ellenére is,hogy mást szerettem.

Együtt tudtam volna élni ezzel a tudattal.

Ő szintén házas.

Megszakadt köztünk a kapcsolat.

Hogy milyen volt?

Egyenes, határozott, tisztességes és akire úgy tudtam felnézni,ahogy soha senki másra.Olyan,aki azt a fajta biztonságot sugározza,ami mindig hiányzott az életemből.

Remélem boldog.

2021. ápr. 25. 19:22
 3/13 A kérdező kommentje:
#2 Már reménytelen?
2021. ápr. 25. 19:38
 4/13 anonim ***** válasza:
Azt hiszem igen.
2021. ápr. 25. 19:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Próbáld azért meg, hátha :) Úgy látom sok ember engedi el a szerelmet sok mindenre hivatkozva. Pedig nem sűrűn jön :)
2021. ápr. 25. 19:40
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Ez kicsit olyan lenne, mintha azt mondanám,hogy olyan sok pénze van a főnökömnek, meg sem érezné a hiányát,ha annyit elvennék, amivel én már vígan élhetnék,neki meg lehet nem is hiányozna.

De valahol meg mégsem merném ezt megtenni.

2021. ápr. 25. 19:43
 7/13 anonim ***** válasza:
69%

Igen, mindketten kapcsolatban élünk.

Ráadásul tökéletesen össze is passzolnánk.

Váltani nincs esélyünk.

Ráadásul egy tragikus esemény elválasztott minket örökre.

2021. ápr. 25. 19:45
 8/13 A kérdező kommentje:
És így anonimként sem írod meg? Miért nem tudsz váltani, mi történt?
2021. ápr. 25. 19:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Én most élem meg ezt 29 évesen. 10 éve lesz idén, hogy együtt vagyunk. Legjobb barátnőm azt mondja, ne szakítsak ennyi idő után, korábban több értelme lett volna, mondjuk 4-5 éve, de akkor még nem éreztem így. Megmondtam a barátomnak, hogy nem szeretem úgy már, de ő helyre akarja hozni és így hogy szakíthatnék. Annyira kínlódok, hogy szörnyű, nem tudom boldog lehetek-e valaha.
2021. ápr. 25. 19:58
 10/13 A kérdező kommentje:

7# Elnézésedet kérem, köszönöm, sajnálom :(

9# Érdekes legjobb barátnőd van ... Nem leszel, így nem.

2021. ápr. 25. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!