Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már beleszerettem egy másik fériba, lehetséges, hogy a páromat újra szeressem?
Ismerős. Soha nem tudhatod, miért van melletted. Simán lehet, hogy tudat alatt érzed, hogy nem szeret téged és ezért lettél szerelmes.
Persze, hogy ragaszkodik. Az én párom is marha ragaszkodó volt mindig, mert gáz lett volna visszakullogni az albérletbe. Jelenleg 4 éve már szex sincs, pár éve bepróbálkozott, hogy vagy helyrejövünk vagy elköltözik. Teljesen meghatódtam, hogy eszerint mégse a lakhatás miatt van velem. De ez csak a dráma része volt, gondolom azt hitte, beijedek, hogy el akar hagyni és visszaszeretek bele. Nem jött össze, akkor már szerelmes voltam másba. Eltelt 4 év és még mindig itt lakik, egy szobában se alszunk. Ja, ő is nagyon ragaszkodó. Biztos azért nem zavarja, hogy más férfit szeretek és semmi nincs köztünk már, mert annyira szeret...nálam lakni. Jó, az tény, hogy nekünk gyerek is van. Én meg nem tudom kirakni őt, végső soron 10 évig segített fenntartani a házat, lekötelezve érzem magam, arra gondolok, ezalatt saját lakásra is gyűjthetett volna. Olyan vagyok, mint akit élve eltemettek.
Picsába már az ilyen hülyékkel mint át ötös?
Mi krva életért lenne jó egy langyos fos?
Te ilyen szarban vagy tutira, ezért írsz ilyeneket
Mit kéne ezen megbeszélni?
Ha leülnek akkor újból egymásba szeretnek???
Kérdező légy már felnőtt
Szakíts, élj egyedül
Jön majd jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!