Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom hogy lépjek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy lépjek vagy inkább jobb így?

Figyelt kérdés
Szóval a lényeg hogy van ez a lány az életemben és már ismerem mióta az eszemet tudom. Kisgyerek korunkban folyton össze jártunk játszani majd az iskolai évek alatt eltávolodtunk. Az idők alatt úgy érzem hogy bele szerettem. Azóta évek teltek el és dolgozom rajta hogy tényleg közel kerüljek hozzá de kevésszer találkozunk és még annál is kevesebbet vagyunk csak ketten. Viszont mikor csak kettesben vagyunk akkor rajta is észre veszek egy enyhe feszültséget bár sokkal szabadabbnak is tűnik mint tömegben. Továbbá van egy bizonyos nézése amit olykor rám szegez, analitikus tekintet lágy mosollyal. Egy ideje elkezdtem non verbálisan közölni vele a dolgot hogy elkerüljem a kellemetlenségeket, különben sem vagyok jó a szavakkal. Egy felbátorodott pillanatomban elköszönéskor megpaskoltam a fenekét amire válaszolt egy széles meglepett mosollyal hogy: "Héj az az enyém!" Ez aztán odáig fejlődött hogy mikor köszönésként megölel akkor én vagy megmarkolom vagy megpaskolom a fenekét. Úgy tűnik hogy nem zavarja és már mintha számítana rá, nem említette hogy ne csináljam és nem is hagyta abba a kissé szoros öleléseket. Pedig neki ami a szívén az a száján is. Most úgy folytatnám a dolgot hogy megpróbálom rávenni hogy nyugodtan dőljön a vállamra mikor mellettem űl (régen csinálta) és talán megpróbálok csókot lopni tőle mikor nem számít rá, bár az lehet hogy túl sok lenne egyszerre? A baj az hogy az ő szülei és az én szüleim nagyon közeli kapcsolatot ápolnak, születésnapokat és egyéb ünnepeket együtt töltünk velük, én pedig nem szeretném hogy elrontsak valamit és kellemetlen legyen minden ilyen összejövetel. Ebben a dologban teljesen iránytalan vagyok, borzalmas ember ismerő vagyok és nem tudom hogy ő viszont érzi-e azt mint én. Örülnék tapasztalt válaszadóknak.

2021. ápr. 24. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem csak simán ribi amiért engedi, hogy fogdossad a seggét. Ilyen lány nekem nem kellene.
2021. ápr. 24. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Ha engedi, hogy fogdosd a fenekét, akkor valószínűleg szeret téged.

A közeli kapcsolat szerintem nem akkora nagy ügy. A szuleitek még örülni is fognak, hogy együtt jártok. Hajrá! Csak így tovább! :)

2021. ápr. 24. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Barátságban szerintem már a fenékpaskolás is túl sok, legalábbis nem tudom hogy vagy vele, de egész életemben egyetlen fiú barátommal se tettem. Hogyha nem vagy biztos a jeleiben, miért nem hívod el gyakrabban, kettesben találkozni?
2021. ápr. 25. 06:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem itt az ideje, hogy komolyabb, kevésbé gyerekes lépés(eke)t tegyél, mint a fenék paskolás. Kinyitottak a vendéglátó helyek, hívd el egy kávéra! Csak ti ketten. Az, hogy elfogadja-e a meghívást, már tökéletesen meg fogja mutatni, hogy ő hogy áll kettőtökhöz. Bár kétlem, hogy ne akarna semmit tőled. Szedd össze a bátorságodat, és intézd el, hogy kettesben találkozzatok. Sok sikert! :)
2021. ápr. 26. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Húb+ mekkora plot twist.

Rá se mersz nézni, aztán megpaskolod a fenekét?? Anyám..

Igazából szerintem utálja, amit csinálsz, de valószínüleg ő is olyan szociális analfabéta, mint te, és nem tudja, hogy jelezze.

Bármilyen esetlen beszélgetés arról, hogy bejön neked, jobb lenne ennél a gáz szemvedésnél. ("Csókot lopni"??? Beleegyezésről (aka consent) hallottál már???)

2021. ápr. 26. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!