Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy dolgozzam fel azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel azt hogy eltelt a fiatalságom csajok és buli nélkül?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok és sosem volt barátnőm, barátaim sem, bulizni sem jártam. Sosem szexeltem, szóval semmi nem volt ennyi idősen.

El sem tudom képzelni azt hogy milyen az ha valaki szerelmes belém. Nagyon rossz ez 27 évesen.

2021. ápr. 23. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
tenni kellett volna érte siránkozás helyett.
2021. ápr. 23. 21:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért történtek így a dolgok?
2021. ápr. 23. 21:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit teszel azért h ez változzon? Az eddigi változási lehetőségekről miért mondtál le?
2021. ápr. 23. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg fiatal vagy
2021. ápr. 23. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el bulizni most. Vagy ha alapból nem szereted azt a közeget, keress hasonló csajt.
2021. ápr. 23. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
Késő bánat: eb gondolat. Akkor kellett volna menni, amíg lehetett.
2021. ápr. 24. 02:19
 7/8 moozygoo ***** válasza:
100%
Mostmár kár ezen rágódni, élvezd a jelent, lásd meg a szép dolgokat és építgesd a jövődet.
2021. ápr. 24. 12:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyébként nem értem, hogy mit kell ezen görcsölni. Benned van a hiba? Nem. Vagy ha mégis, akkor is meg kell tudni, hogy mások mit gondolnak. Lazán kell hozzáállni, mert már úgy is mindegy. Ha meg mégis ismerkedésre kerül a sor, akkor legyél laza, úgy is tudod, hogy a másik visszautasít, akkor meg minek görcsölni?
2021. ápr. 25. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!