Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom most vallotta be, hogy volt már prostival. Hogy dolgozzam ezt fel?
Nemrég szóba került, hogy a párom egy haverja prostihoz ment, amire a párom bevallotta, hogy ő is volt már fizetős nővel.
Nem vagyunk gyerekek (én vagyok a nő, 35 éves, a párom 33F), nem is jellemző rám, hogy féltékenykedjek vagy hisztizzek bármi miatt, de ez most eléggé szíven ütött.
Állítólag 18 éves volt, amikor ez történt és a klubvezetője fizette az estét a csapatnak (focizik) és hát a lányok is hozzátartoztak az estéhez.
Hogy lehet ezen túllendülni?
9. "Gondolom, azért nehéz neki túllendülni, mert az értékrendjébe nem fér bele a prostihoz járás."
Ezt mindet értjük mi is. Csak 90%, hogy van egy olyan kétszínűség a dologban, hogy a kérdező sem tökéletes és mondjuk már azok közül ő is csinált valamit, amiket az 5-ös válaszoló is példaként írt. Az ember mindig csak másokkal szemben kemény, a saját cselekedeteivel szemben saját magának valahogy sokkal megbocsátóbb.
Jaj ne már, én egyiket sem csináltam amit az 5ös írt, akkor nyugodtan ítélkezhetek, míg más nem?
Kérdező, én is több helyről hallottam már, hogy meccs után az edző fizet lányokat a csapatnak. Szerintem ezt ne úgy fogd fel, mintha a párod elment volna a kis pénzével fizetős lányhoz. Ez inkább olyan, mintha egy haver boronálta volna össze egy nővel. Azt meg gondolom tudtad, hogy nem volt már szűz, mikor összejöttetek, így ez is csak egy nő a többi közül.
Nézd , a prostinak utána, a többi csajnak előtte és utána is fizetunk.
Nem értem hogy mi a bajod
" 90%, van egy olyan kétszínűség a dologban, hogy a kérdező sem tökéletes és mondjuk már azok közül ő is csinált valamit, amiket az 5-ös válaszoló is példaként írt."
Bocsánat, de pár dologba belekötnék: szerintem egyáltalán nem 90% az az esély. Szerintem amire gondoltál, nem kétszínűség, hanem kettős mérce. A kettős mérce is csak akkor kettős mérce, ha olyanért kritizál mást, amit ő csinált - pl járt már férfi prostinál.
Ugyanakkor a kérdező még csak nem is kritizálta a párját. Nem is biztos, hogy hibának tartja, csak mondjuk azóta ahogy ránéz a srácra, az jut eszébe, hogy egyszer fizetett a szexért.
Ő tullendülni akar, feldolgozni a sokkot. Ennyi, nem ítélt el senkit, szemben a hozzászólókkal.
"hogy nekem ez nem fér bele az értékrendembe."
Jó. Most, hogy elmondtad, mit vársz? Ez egy sok évvel ezelőtti történet, lezárult, most tényleg ezen rugózol? De komolyan, minden rosszindulat nélkül kérdezem, milyen választ, segítséget szeretnél?
"15/16 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre: nem kritizálom a párom, nem veszekszem vele, egyszerűen elmondtam, hogy nekem ez nem fér bele az értékrendembe."
És ha megtudnád, hogy a tesód, és apud is volt?
Sőt az exed, és az a cuki srác a melóhelyeden, a könyvelésről is?
"Ő tullendülni akar, feldolgozni a sokkot."
"nekem ez nem fér bele az értékrendembe"
Én valószínűleg ezután szakítanék a csajjal, mert akinek ez sokk, meg feldolgozni való, meg értékrendjébe nem fér bele, azzal hosszú távon úgyse passzolnánk össze. Sőt, még akkor is szakítanék, ha más férfi kapcsán mondaná ezt, ui. én éppenséggel sosem jártam prostinál, úgyhogy ez a "vádpont" ellenem nem hangozhat el.
17-es, igen, szeretnénk hinni, hogy egy 35 éves (vagy akár 25 éves) nő nem lehet ennyire sötét, de én azt tapasztalom: nagy az Isten állatkertje. Simán el tudom képzelni, hogy ilyen is létezik, ha kicsi arányban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!