Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom most vallotta be,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom most vallotta be, hogy volt már prostival. Hogy dolgozzam ezt fel?

Figyelt kérdés

Nemrég szóba került, hogy a párom egy haverja prostihoz ment, amire a párom bevallotta, hogy ő is volt már fizetős nővel.

Nem vagyunk gyerekek (én vagyok a nő, 35 éves, a párom 33F), nem is jellemző rám, hogy féltékenykedjek vagy hisztizzek bármi miatt, de ez most eléggé szíven ütött.

Állítólag 18 éves volt, amikor ez történt és a klubvezetője fizette az estét a csapatnak (focizik) és hát a lányok is hozzátartoztak az estéhez.

Hogy lehet ezen túllendülni?

2021. ápr. 19. 16:07
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
57%
Miben mas a prosti mint az a tini akinek a piajat fizeti egy este?
2021. ápr. 19. 16:10
 2/25 anonim ***** válasza:
71%
Miért kell ezen túllendülni? Az is ugyanolyan nő mint akármelyik másik? Ennyi erővel neked csak szűz pasival kellene összejönni, mert az tuti nem dugott más nővel, akire féltékeny lennél.
2021. ápr. 19. 16:12
 3/25 anonim ***** válasza:
65%

Az én párom is volt már prostival de nem rúgózok ezen

Nem értem ez miben másabb mint amikor egy buliban szedett össze egy csajt vagy elment prostihoz?! Az egyiknek fizetett a másiknak nem 😂 max ennyi a különbség

2021. ápr. 19. 16:15
 4/25 anonim ***** válasza:
62%

Ha jól értem, még azelőtt történt, hogy veled járni kezdett.

Akkor pedig én se értem, min kell itt "túllendülni". Ha kiderül, hogy előtted, más nővel is volt kapcsolata, netán egyéjszakás, netán érzelem nélküli szexkapcsolat, akkor is fenn fogsz akadni rajta?

Komolyan nem értem, a XXI. században egyesek azt képzelik, hogy szűzen áll a vőlegény és a menyasszony az oltár elé, vagy micsoda?

2021. ápr. 19. 16:15
 5/25 anonim ***** válasza:
13%
És te? Volt már színesbőrő kanid? Pakolt egyszerre 2-3 srác? Vannak képeid/filmed a neten? Hány magzatelhajtásod volt? Kefélt tanárod?
2021. ápr. 19. 16:37
 6/25 anonim ***** válasza:
20%
Jah, hát a fehér ruha az oltár előtt már egyáltalán nem indokolt. 😂
2021. ápr. 19. 16:38
 7/25 anonim ***** válasza:
31%

Enyém 5 évet dolgozott night clubban svájcban kidobóként.

És akkor mi van.

Én is jártam diszkóba, nekem is fizettek koktélt, ha szimpi volt asrác elmentem vele.

Ennyi.

Van aki bevallja hogy volt ilyen időszaka,van aki nem.

A legtöbb lánynak van ilyen időszaka, utána tud jó anya lenni majd, ha megtapasztalt ezt azt.

pasinál ugyanez a helyzet.

34N

2021. ápr. 19. 16:39
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Az emberhez a multja is hozzatartozik, attol lett olyan, amilyen. Ha visszamennel idogeppel, hogy ezt kitorold belole, lehet sosem ismered meg.
2021. ápr. 19. 16:45
 9/25 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom, azért nehéz neki túllendülni, mert az értékrendjébe nem fér bele a prostihoz járás. Alapvól megvan a véleménye a "kurvázó" emberekről, és nem jönne össze olyannal.

A zavar az erőben a tény, hogy a párja most egyszerre "olyan" és "nem olyan" ember, hiszen egyfelől nem olyan, akit "kurvázósnak" tart a kérdező - ezért jött vele össze -, ugyanakkor volt már kurvával.

Ezt az érézst nevezik a pszichológiában kognitív disszonanciának, és rém kellemetlen érzés. Az agy azonnal fel akarja oldani magában az ellentmondást. A feloldásra több mód is adódik, de nem mindegyik célszerű.

1. Megmagyarázhatod magadnak, és kereshetsz felelőst. A párod nem "kurvázós", csak a rossz társaság belevitte, mert fiatal volt. Utálhatod az edzőt és a többieket, akik elcseszik a jó embereket.

2. Megpróbálhatod ignorálni, és úgy tenni, mintha nem történt volna meg. Mivel feltetted a kérdést, az is arra utal, hogy ez nem nagyon fog menni neked. Tegyük hozzá, hogy szerencsére.

3. Elkönyvelheted, hogy akkor ő is egy kurvázós ember, és szakíthatsz vele.

4. Megvizsgálhatod az ellentmondást közelebbről, és megpróbálhatsz tanulni belőle. Megkérdőjelezheted őt is és magadat is, megértheted, hogy a prostihoz járás árnyaltabb "biznisz", mint amit eddig gondoltál róla.

Én a négyesre szavazok, nekem bejött általában.

2021. ápr. 19. 16:47
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy vannak az oldalon mèg olyan emberek, mint a 9-es👏!

Én annyit fűznèk mèg ehhez a remek válaszhoz, hogy segíthet, ha ezt többször átbeszèled vele.

Mond el, hogy kellemetlen èrzèseket gerjeszt benned ez, neked más az èrtèkrended és alapból elítéled az ilyesmit így nehéz feldolgoznod.

Ha megmagyarázza, megnyugtat a dologgal kapcsolatban az neked is könnyebb lehet.

Voltam hasonló helyzetben amikor is a párom egy régebbi beszélgetése került a szemem elè egyik haverjával. Nagyon lekezőlen, alpári módon beszélt a nőkről és olyan felvágósan írt ("úgy meg.d.nám hogy járni se tudna stb") mint azok a vagánykodó paraszt férfiak akiket alapból utálok. Őt pedig egy nagyon rendes tisztelettudó embernek ismertem ès ez a stílus szíven ütött rendesen. Azt éreztem hogy nem is az az igazi énje amit felém mutat, csalódtam benne.

Aztán ezt többször átbeszéltük, elmondta miért volt úgy, ahogy és megèrtettem az indittatásokat, próbáltam csak a jelenre és arra összpontosítani hogy milyen ember mióta én ismerem, aztán szépen elfelejtettem.

Mindenki követ el hibakat, meggondolatlan cselekedeteket, nagyon nem lenne fer azért büntetni valakit, amit 18 évesen tett.

2021. ápr. 19. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!