Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Láttad már meg magad másban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttad már meg magad másban?

Figyelt kérdés

Voltál már úgy szerelmes-felnőtt fejjel-hogy egy idő után a vonásait magadon láttad?

Én most egy szakításon vagyok túl, és bár csak 4 hónapig tartott, döbbenten tapasztalom, hogy sokszor az ő szeme néz vissza a tükörből.

Nem, nem vagyok beteg vagy ilyesmi, de külsőre teljesen különbözőek vagyunk, mégis néha összeugrik a gyomrom ha látom egy-egy mozdulatunk, mimikánk, és a szemünkben a szomorúság milyen egyforma.

Belenézek a tükörbe és az ő szemeit látom :(

Így még nem voltam senkivel.

2021. ápr. 18. 18:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Korban is... hmmm

Majd írd meg a történet végét!

2021. ápr. 19. 22:29
 22/22 anonim ***** válasza:

Gondolom át is vettétek egymás szokásait és azért is hasonlít rád vagy fordítva.

Én úgy magamat egy fiatal srác kollégámban fedeztem fel. Én többre tartom őt mint szimpla kolléga. Nagyon kedvelem. 8 évvel fiatalabb. Konkrétan saját magamat véltem felfedezni benne. Tiszta a régi énem. Nagyon félénk és nem igazán tudja kezelni a helyzeteket, nem tud úgy visszaszólni, nulla önbizalom... De még most is van bennem is bőven önbizalomhiány. Szeretek vele hülyülni, mert hasonlít a humorunk. Néha ellátom egy két tanáccsal is, mert én már tapasztaltabb vagyok valamivel. Én már tapasztaltam jó pár negatív dolgot amivel megedzettek meg elfogyasztották a türelmem egy részét.

Én ilyen módon tálaltam meg magam másban.

2021. máj. 15. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!