Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Láttad már meg magad másban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttad már meg magad másban?

Figyelt kérdés

Voltál már úgy szerelmes-felnőtt fejjel-hogy egy idő után a vonásait magadon láttad?

Én most egy szakításon vagyok túl, és bár csak 4 hónapig tartott, döbbenten tapasztalom, hogy sokszor az ő szeme néz vissza a tükörből.

Nem, nem vagyok beteg vagy ilyesmi, de külsőre teljesen különbözőek vagyunk, mégis néha összeugrik a gyomrom ha látom egy-egy mozdulatunk, mimikánk, és a szemünkben a szomorúság milyen egyforma.

Belenézek a tükörbe és az ő szemeit látom :(

Így még nem voltam senkivel.

2021. ápr. 18. 18:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nem
2021. ápr. 18. 18:50
 2/22 A kérdező kommentje:
🙂 ...
2021. ápr. 18. 18:55
 3/22 anonim ***** válasza:
Viselkedésben,tettben, elvekben, kifejezésmódban igen, külsőre nem. De ez lehet "genetika" függő is, hogy mennyire hasonlanak az arcvonások.
2021. ápr. 18. 20:23
 4/22 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy lettem volna így.

Nem csak látni akarod a hasonlóságot?

2021. ápr. 18. 20:29
 5/22 A kérdező kommentje:

3-4 Egyszerre válaszolok :)

Nem hasonlítunk egyáltalán. Teljesen ellentétes vonásaink vannak.

Nem, nem szeretném látni, sőt. Első alkalommal le is döbbentem, hogy a szemem mennyire hasonlított. Pedig mind formájában, mind színében eltérő.

De nem mindig, sőt szinte soha, inkább úgy mondanám, hogy elkapok egy pillanatot, mikor nem számítok rá. Mintha hirtelen az ő szemébe néznék

Nem tudom mit jelent ez. Nem vagyok ilyen ezoterikus alkat meg hasonlók. De lehet az ahogy érzem magam látszik a szememen és ezért

2021. ápr. 18. 20:35
 6/22 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Jó hát a kérdés a "válaszolóra" irányult :D nem a kérdezőre.

Amit írtam az a tapasztalatom és a véleményem, mert hát a válaszolót kérdezed, hogy élt-e már meg ilyet :D

2021. ápr. 18. 20:47
 7/22 anonim ***** válasza:
Igen, de ritka az olyan párom aki hasonlo hozzám.
2021. ápr. 18. 21:05
 8/22 anonim ***** válasza:

Akkor jól értem, hogy nem hasonlítotok egymásra külsőre, se gesztusaitok se semmi, mégis váratlan pillanatokban olyan mozdulatokat teszel mint ő, meg olyannak látod a szemed mint az övé?

A gesztusok még megmagyarázhatóak, hisz átvesszük egymás szokását akaratlanul is.

2021. ápr. 18. 21:22
 9/22 A kérdező kommentje:

Nem hasonlítunk, tényleg nem. Gesztusba esetleg, egy -egy mimika. Félmosoly.

Elkapom néha a pillantásom a tükörben és összeugrik a gyomrom. Nem , határozottan nem szeretném őt látni magamban.

2021. ápr. 18. 22:42
 10/22 anonim ***** válasza:
Ha ennyire benned van, akkor miért van, hogy mégis ennyire ellenkezel, hogy nem akarod magadban meglátni? Pláne, hogy a szerelemben tetted ki. Ezek szerint szereted.Akkor miért ellenkezel ellene?
2021. ápr. 18. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!