Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttad már meg magad másban?
Voltál már úgy szerelmes-felnőtt fejjel-hogy egy idő után a vonásait magadon láttad?
Én most egy szakításon vagyok túl, és bár csak 4 hónapig tartott, döbbenten tapasztalom, hogy sokszor az ő szeme néz vissza a tükörből.
Nem, nem vagyok beteg vagy ilyesmi, de külsőre teljesen különbözőek vagyunk, mégis néha összeugrik a gyomrom ha látom egy-egy mozdulatunk, mimikánk, és a szemünkben a szomorúság milyen egyforma.
Belenézek a tükörbe és az ő szemeit látom :(
Így még nem voltam senkivel.
Nem hiszem, hogy lettem volna így.
Nem csak látni akarod a hasonlóságot?
3-4 Egyszerre válaszolok :)
Nem hasonlítunk egyáltalán. Teljesen ellentétes vonásaink vannak.
Nem, nem szeretném látni, sőt. Első alkalommal le is döbbentem, hogy a szemem mennyire hasonlított. Pedig mind formájában, mind színében eltérő.
De nem mindig, sőt szinte soha, inkább úgy mondanám, hogy elkapok egy pillanatot, mikor nem számítok rá. Mintha hirtelen az ő szemébe néznék
Nem tudom mit jelent ez. Nem vagyok ilyen ezoterikus alkat meg hasonlók. De lehet az ahogy érzem magam látszik a szememen és ezért
3-as vagyok.
Jó hát a kérdés a "válaszolóra" irányult :D nem a kérdezőre.
Amit írtam az a tapasztalatom és a véleményem, mert hát a válaszolót kérdezed, hogy élt-e már meg ilyet :D
Akkor jól értem, hogy nem hasonlítotok egymásra külsőre, se gesztusaitok se semmi, mégis váratlan pillanatokban olyan mozdulatokat teszel mint ő, meg olyannak látod a szemed mint az övé?
A gesztusok még megmagyarázhatóak, hisz átvesszük egymás szokását akaratlanul is.
Nem hasonlítunk, tényleg nem. Gesztusba esetleg, egy -egy mimika. Félmosoly.
Elkapom néha a pillantásom a tükörben és összeugrik a gyomrom. Nem , határozottan nem szeretném őt látni magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!