Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már úgy, hogy valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy, hogy valakit nem tudtatok soha elfelejteni?

Figyelt kérdés

Volt egy pár évig tartó nagy szerelmem egy sráccal. De szétmentünk és sokáig nem is hallottam róla. Jó ideig nem hevertem ki. De évekkel később jött egy még elsörpőbb szerelem, amire nem is gondoltam, hogy létezhet ilyen.

Viszont ez sajnos nem lett hosszú kapcsolat, de mai napig tudjuk, hogy befejeztetlen lett a történet.

Viszont nemrég megkeresett az exem és újból randizni hívott. Én meg igent mondtam, de kikötöttem, hogy csak laza kapcsolatot akarok mert mást nem érzek.

Igen ám, de nyomoromra, sokadik randi után ismét elég jóban lettünk és igencsak elővettek a régi érzések. Jó vele a szex is, és minden más, de tudom, hogy ez nem a régi.

És a legrosszabb, hogy még így sem tudom elfelejteni a másikat. Hiába kezdtem azzal, akit régen szerettem és nagy szerelem volt, hiába -megdöbbenésemre- szuper a szex, egyszerűen úgy érzem hogy nem tudok túllépni a másikon

Jelzem, senkit sem csapok be, mert ex-jelenlegi tudja hogy mi van nálam.

Ezt hogyan kéne kezelnem? Miért nem megy a felejtés?

2021. ápr. 16. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Mert tudod hogy az elsotol megint nem kapsz kvázi semmit. Ezert a masik miatt bánkodsz.
2021. ápr. 16. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert az elsőn mar túlléptél, és most a másodikat gyászolod.
2021. ápr. 16. 21:31
 3/8 A kérdező kommentje:

1. Áh, teper. Sőt, az elmúlt évek alatt sokkal másabb lett. De anno is én vetettem véget. Ha rajta múlna már össze is bútoroztunk volna...

Szóval ez mindenképp kizárva. De ha nem kapnék semmit sem, akkor is azt érzem, hogy nem megy a felejtés

2021. ápr. 16. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért felejtenéd el? Az ember emlékszik az életére, arra is ki milyen érzéseket váltott ki benne.
2021. ápr. 16. 21:33
 5/8 A kérdező kommentje:

2 Igen tudom csak furcsa volt, hogy fel tudtuk egy részét igen sikeresen melegíteni.

4. Nem kitörölni szeretném, hanem érzelmileg elengedni.

2021. ápr. 16. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ido kell neki meg elhatarozas.

Meg sok tortenes. Inkabb új pasikkal ismerkedj.Nem jó ez igy.

2021. ápr. 17. 01:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem vagy hajlandó kilépni a múltból, meg exekkel kavargatsz, a büdös életbe nem lesz vége.
2021. ápr. 17. 12:14
 8/8 A kérdező kommentje:
7 Akkor sose halok meg :)
2021. ápr. 17. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!