Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm 14 férfival feküdt le előttem 26 éves koráig , ebből kB a fele volt csak komolyabb kapcsolat.Szerintetetek sok ez a szám?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 11:32
81/99 anonim válasza:
Nem erre akartam kilyukadni, de gondoltam erre is. Ezeket már az első randin megkérded? Mit szóltak a kérdésedhez?
82/99 anonim válasza:
Általában munkán, hobbim vagy barátai kapcsolatokon keresztül ismerkedtem, így először csak barátkoztunk. Ha beszélgetsz valakivel mélyebben, akkor ezek a témák előjönnek, így nem furcsa. Ők sem furcsállták, szívesen beszélgettek róla, engem is kifaggattak. Mire klasszikus randira került a sor, már bőven túl voltunk ezeken.
83/99 anonim válasza:
Munkán keresztül? :O
Valaki biztos furcsálná ezeket.
84/99 anonim válasza:
Miért furcsa, hogy munkán keresztül is lehet ismerkedni?
Valaki biztos, de az nem az én emberem.
85/99 anonim válasza:
Lehet, csak nem érdemes.
Miért nem a te embered?
86/99 anonim válasza:
A férjemet munkán keresztül ismertem meg :)
Mert sose tudtam olyanokkal mit kezdeni, akik zárkózottak/nem őszinték/tabu témáik vannak.
87/99 anonim válasza:
Attól még nem érdemes.
Ez még nem zárkózottság. Biztos neked is vannak tabu témáid.
90/99 anonim válasza:
Igen, lehetnek, de mint írtam, azok sose voltak az én embereim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!