Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm 14 férfival feküdt le előttem 26 éves koráig , ebből kB a fele volt csak komolyabb kapcsolat.Szerintetetek sok ez a szám?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 11:32
71/99 anonim válasza:
Jó, csak ha "nem azonos neműek, így jogosan ítélheti el", akkor nem veheted rossz néven, ha egy nő meg téged ítél el azért, amiért megvoltál a fél országnak.
73/99 anonim válasza:
71-es!
Nem vehetném rossz néven, de nem létezik olyan nő, aki elítélne egy azért egy férfit, mert megvolt neki a fél város.
74/99 anonim válasza:
Vagy csak veled nem állnak szóba :)
76/99 anonim válasza:
73, én létezek.. sose kellett olyan, akinek 10-nél több csaj megvolt. Egyszerűen rombolja a személyiséget és kötődési képességet a sok partner férfiak és nők esetében is. Plusz a francnak se hiányzik, hogy elkapjak valamit. Igénytelenség a sok szexuális partner mindkét nem esetében.
77/99 anonim válasza:
Ok. És minden partneredet megkérdezted erről?
78/99 anonim válasza:
Igen, ezeket átbeszéltük mindegyikkel.
80/99 anonim válasza:
Hát, hogy hány partnere volt? :D hány kapcsolata, egyéjszakások, exek stb. Gondolom arra szeretnél kilyukadni, hogy bizonyára kamuztak. Benne van a pakliban, nem látok senki fejébe, de nem hiszem. Aki ebben kamuzik, másban is fog, az pedig az évek alatt kiderült volna. Kamusokat már az elején lekoptattam, a népszerű férfiakat sosem csíptem, sem a nagydumás alfákat. Sose vonzott ez a típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!