Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm 14 férfival feküdt le előttem 26 éves koráig , ebből kB a fele volt csak komolyabb kapcsolat.Szerintetetek sok ez a szám?
40.-nek.
A szám számít?
Oké, te melyik terméket veszed? Azt amelyiket sokan vesznek és sokan használnak, vagy a noname, polcon porosodó hulladékot, amit minden fórum lehúz?
Jó a kérdés #42. Én azt veszem, amiről Tudom, h jó. Birka nyáj begetest meghallgatom, csak én már tapasztalt vagyok, van saját tudásra épült kompetenciam, szal nem sokat számít. És igen, noname termék hozta idáig a legtobbet. Idáig bejott. De en nem átlag vagyok.
40.
Engem inkább a 26 éves koráig 7 "KOMOLY" kapcsolat bizonytalanítana el. Bár...manapság...amikor "hétforduló", meg "2 hetesek vagyunk" dolgokat ünnepelnek...szerintem sokan, így ez a lány sincs, tisztában a fogalmakkal.
De ahogy már írták, neked nem való nő.
31: "Hát eléggé telepi proli kategória."
Ne prolizz, fatökű!
Miért baj az, ha egy nő szereti a szexet, és csinálja is?
Jobb egy szűz K, aki havi 1X enged magára, és akkor is csak fekszik, mint egy hulla?
Ha a csizmám sz.ros lesz, azt letörlöm és megyek tovább. De ha valaki belesz.rik a csizmámba, azt többé fel nem veszem.
-székely bölcsesség :)
49.-nek.
És manapság hol találsz szűz csajt? Óvodában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!