Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Össze merjek jönni egy népszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze merjek jönni egy népszerű lánnyal, ha én az ellenkezője vagyok?

Figyelt kérdés
Félek a csalódástól, úgy látom rajta hogy lenne nála esélyem. De mivel nagyon társasági típus így azt érzem hogy nem "érném utól". Amúgy nagyon tetszik a lány. Meg nem tudom hogy őt mennyire zavarná az egy idő után hogy én nem vagyok nyitott, barátkozós.
2021. ápr. 11. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:
73%
Hát ha csak ennyi akkor igen, viszont ha ezen kívül is te neked csak az a közeg, neki csak az a közeg és semmi közös, akkor jobb ha megkímélitek egymást.
2021. ápr. 11. 17:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Annyit szeretnék erre mondani, hogy azok az emberek viselkednek így akik nem biztosak benne, hogy kedvelik-e őket mások és legtöbbször jó ok(ok) van(nak) mögötte. Szerintem nem attól kéne félni, hogy "nem éred utol" hanem, hogy milyen is valójában, azért senki sem utasít vissza valakit vagy szakít valakivel mert nem elég népszerű, kivéve ha az illető egy k*cs*g.
2021. ápr. 11. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!