Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez mennyire előny a férfiaknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire előny a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Ha a nő balamilyen komoly állással rendelkezik (pl. jogász, orvos, mérnök) vagy a férfiaknak tényleg nem számít hogy a nőknek van-e diplomája?

2021. ápr. 11. 13:19
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
WTF Te mi a fenéről beszélsz?
2021. ápr. 11. 16:41
 32/35 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene, de szerintem az én szociális területet érintő végzettségem kiskutya lenne számára. Ja, és mint tudjuk ráadásul: a nő dönt mindig...
2021. ápr. 11. 20:44
 33/35 anonim ***** válasza:
Szerintem a józan paraszti észre gondolt, hogy azzal születni kell, és diplomás embernek se biztos, hogy van. (És ez így igaz, tapasztalat.) Nem pedig arra, hogy aki diplomás, az mind síkhülye.
2021. ápr. 13. 08:09
 34/35 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tudjuk előre megmondani, hogy kibe fogunk beleszeretni. De ha valakit igazán szeretsz, nem fogod elhagyni, otthagyni akkor se a másikat, ha mondjuk elveszti a munkáját, vagy még nincs neki. Diplomával se könnyű elhelyezkedni, jó kapcsolatokkal, szerencsével, és sok utánajárással viszont akár diploma nélkül is találhatsz hozzád illő, jól fizető állást.
2021. ápr. 13. 08:13
 35/35 anonim ***** válasza:
Az pedig, aki nem szerelemből, hanem érdekből megy bele egy kapcsolatba, előbb-utóbb tutira boldogtalan lesz, és hiányérzete arra, hogy olyannal legyen, akitől felpezsdül a vére, és megdobban a szíve.
2021. ápr. 13. 08:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!