Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez mennyire előny a férfiaknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire előny a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Ha a nő balamilyen komoly állással rendelkezik (pl. jogász, orvos, mérnök) vagy a férfiaknak tényleg nem számít hogy a nőknek van-e diplomája?

2021. ápr. 11. 13:19
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Mimt ahogy az is hülye kijelentés volt, hogy az Elittárson számít csak a diploma, a "valóságban" meg lehet akár csöves is
2021. ápr. 11. 16:03
 22/35 A kérdező kommentje:
Mintha azt vettem.volna itt észre hogy a diplomásokat a gyakorin válaszolók en bloc hülyének gondolnák
2021. ápr. 11. 16:04
 23/35 A kérdező kommentje:

Meg szégyelld el magad ha van valami végzettséged mert "attól még nem vagy okos ha van diplomád"

Azért vannak olyan diplomák amiket ész nélkül szerintem nem lehetne elvégezni, de lehet csak én gondolom így

2021. ápr. 11. 16:05
 24/35 anonim ***** válasza:
Hol van itt kiírva, hogy ki diplomás?
2021. ápr. 11. 16:06
 25/35 A kérdező kommentje:
Nem ez a lényeg hogy ki az, hanem hogy itt van egy ilyen általános vélekedés
2021. ápr. 11. 16:07
 26/35 anonim ***** válasza:
18%
Hidd el a férfiak többségét nem érdekli az iskolai végzettséged, vagy a munkád, nem ez alapján választanak.
2021. ápr. 11. 16:08
 27/35 anonim ***** válasza:
29%
A férfiakat ez jóval kevésbé érdekli. Maga az , hogy egy nőnek diplomás végzettsége legyen az kb semennyire sem.
2021. ápr. 11. 16:12
 28/35 anonim ***** válasza:
20%

"Mimt ahogy az is hülye kijelentés volt, hogy az Elittárson számít csak a diploma, a "valóságban""

Aranyalma az, hogy csak az elittárson számít a diploma és az elittáron biztos sokakat érdekel 2 külön jelentéssel bír.

"Mintha azt vettem.volna itt észre hogy a diplomásokat a gyakorin válaszolók en bloc hülyének gondolnák"

Szerintem ez azért van mert téged gondolnak hülyének a kérdéseid és a válaszaid miatt. Viszont mivel neked meg feltételezhetően van diplomád így azt hiszed mindenkit hülyének néznek akinek van.

Amúgy fasza lenne, ha nem picsognád tele napi 3 kérdéssel az oldalt ilyen kérdésekkel, ha meg valaki nem sül el attól, hogy diplomád van, sőt szarik rá azt feltudnád dolgozni te nagy okos diplomás.

2021. ápr. 11. 16:18
 29/35 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó válaszoló, a stílusodon látszik, hogy te biztosan az élet iskolájában tanult, okos diploma nélküliek sorát erősíted. Általában mindig az becsüli le a diplomásokat, aki nem rendelkezik vele. Mert nem tudja, hogy mennyi mindent kell azért tenni. A teljesítményt jobb helyeken értékelik. Mivel nem tudod, milyen elérni egy általad kitűzött célt, így nem is tudod úgy értékelni. De tudom, szerintetek diplomát szerezni nem munka. Szerintetek! Személy szerint én egy céltudatos, határozott nő előtt megemelném a kalapom, nem még bizonygatnám, hogy semmit nem ér a szememben, amit eddig elért
2021. ápr. 11. 16:28
 30/35 anonim ***** válasza:
17%

Most idejöttél másik felhasználóval magadat igazolni?:D

Baromi érdekes, másik kérdésnél is ugyan ez volt:D Ugyan ilyen pontozású ember, ugyan ilyen kérdezővel. Micsoda véletlen egybeesés:D Ahogy egyik eltűnt úgy a másik is:D

Igazolgathatod magad, a kutyát nem érdekli:) Viszont ettől nem lesz rád nagyobb a kereslet. Ezzel pedig vitatkozhatsz, ha jobban esik a lelkednek, de ez a valóságon mit sem változtat:)

Emelgesd meg a kalapod aki előtt akarod. Önigazolás baromi jó dolog, csak mivel többen írták, hogy nem érdekli őket a diploma és emellé 1-2 ember megemlítette, hogy neki pozitív. Ez van:)

Na de akkor tudod mit? Megcsókolgatnám a lábad nyomát is Diplomakollegína. Ettől lett pasid? Lesz pasid? Nem. Akkor van értelme bizonygatni? Nincs. Attól, hogy bizonygatod a hülyeségeidet másnak még nem lesz igazad és a másik se fogja másképp gondolni, főleg ilyen szubjektív dolgokban:)

Na hajrá jó picsogást, amivel nem változtatsz meg semmit, de legalább tudod magad nyugtatni, hogy biztos többet érsz mint más:)

2021. ápr. 11. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!