Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire előny a férfiaknál?
Meg szégyelld el magad ha van valami végzettséged mert "attól még nem vagy okos ha van diplomád"
Azért vannak olyan diplomák amiket ész nélkül szerintem nem lehetne elvégezni, de lehet csak én gondolom így
"Mimt ahogy az is hülye kijelentés volt, hogy az Elittárson számít csak a diploma, a "valóságban""
Aranyalma az, hogy csak az elittárson számít a diploma és az elittáron biztos sokakat érdekel 2 külön jelentéssel bír.
"Mintha azt vettem.volna itt észre hogy a diplomásokat a gyakorin válaszolók en bloc hülyének gondolnák"
Szerintem ez azért van mert téged gondolnak hülyének a kérdéseid és a válaszaid miatt. Viszont mivel neked meg feltételezhetően van diplomád így azt hiszed mindenkit hülyének néznek akinek van.
Amúgy fasza lenne, ha nem picsognád tele napi 3 kérdéssel az oldalt ilyen kérdésekkel, ha meg valaki nem sül el attól, hogy diplomád van, sőt szarik rá azt feltudnád dolgozni te nagy okos diplomás.
Most idejöttél másik felhasználóval magadat igazolni?:D
Baromi érdekes, másik kérdésnél is ugyan ez volt:D Ugyan ilyen pontozású ember, ugyan ilyen kérdezővel. Micsoda véletlen egybeesés:D Ahogy egyik eltűnt úgy a másik is:D
Igazolgathatod magad, a kutyát nem érdekli:) Viszont ettől nem lesz rád nagyobb a kereslet. Ezzel pedig vitatkozhatsz, ha jobban esik a lelkednek, de ez a valóságon mit sem változtat:)
Emelgesd meg a kalapod aki előtt akarod. Önigazolás baromi jó dolog, csak mivel többen írták, hogy nem érdekli őket a diploma és emellé 1-2 ember megemlítette, hogy neki pozitív. Ez van:)
Na de akkor tudod mit? Megcsókolgatnám a lábad nyomát is Diplomakollegína. Ettől lett pasid? Lesz pasid? Nem. Akkor van értelme bizonygatni? Nincs. Attól, hogy bizonygatod a hülyeségeidet másnak még nem lesz igazad és a másik se fogja másképp gondolni, főleg ilyen szubjektív dolgokban:)
Na hajrá jó picsogást, amivel nem változtatsz meg semmit, de legalább tudod magad nyugtatni, hogy biztos többet érsz mint más:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!