Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem az 50 éves óraadómba, mit tegyek? 21L
Figyelt kérdés
Hiába voltam mással kapcsolatban, beszéltem és randiztam mással, minden nap eszembejutott és több mint féléve gondolok rá. Azt hittem kölcsönös, mert órán szemezett velem, flörtölt és néha írkált is, aztán eltűnt egyről a kettőre. Miért csinálta? Miért várta meg míg belé szeretek? Miért hitette el hogy van esély erre? Ha utána egyik percről a másikra eldobott.2021. ápr. 11. 01:31
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azoknak, akik velem egyszinten vannak és nem olyan primitívek, mint amit az előbb is láthattunk. Nyilván név nélkül nagyon kemények vagytok, dehát ez csak titeket minősít nem engem. Azon az értelmi szinten, mint amin ti vagytok, az egyetem fogalma tudom, hogy egészen távol álló és halovány, de semmi baj nem lehetünk mindannyian egyformák. Az apás komplexusra meg igazából nem tudok mit mondani, mert ilyen kijelentés csak egy olyan ember szájából hangozhat el, akinek fogalma nincsen a szó jelentéséről, aki képtelen a fogalom helyes megnevezésére. Jót nevettem rajtatok majmok. Az értelmes válaszokat és tanácsokat pedig köszönöm szépen :)
2021. ápr. 13. 03:21
13/13 anonim válasza:
Minenki hülye, cssk te vagy helikopter? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!