Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor ismerkedtetek a párotokkal akkor éreztétek belül,
hogy ő a lelki társatok?
Nem. Én nem hiszek ebben a lelki társ baromságban. Mikor megismerkedtünk azt éreztem, hogy vele el tudnám képzelni hosszú távon. Szerettünbk egymás társaságában lenni, rengeteget beszélgettünk, hülyültünk, folyton megtréfáltuk egymást. Nem feszengtünk, egy hete ismertük egymást, de már olyan volt mintha 100 éve jóban lennénk. Azóta jópár év telt el, és úgy tűnik, a megérzéseink minket igazoltak.
2021. ápr. 8. 21:53
2021. ápr. 8. 21:57
Nem, aki a párom lett, azokkal soha, és hát be is igazolódott, mert egyik sem lett a lelki társam.
Viszont volt már olyan lány, akinél rögtön éreztem, hogy lelki társak vagyunk, de ő nem jött össze velem.
2021. ápr. 8. 22:04
Nem fogalmaznék ilyen elvontan. De tény, hogy első találkozáskor úgy viselkedtünk, mintha évek óta együtt lennénk. Apró kis gesztusok, szokások jöttek elő, szinte azonnal. Pedig akkor találkoztunk először. Mindketten eléggé meglepődtünk, és pislogtunk egymásra zavarunkban, mint pocok a lisztben.
A következő randin már jobban zavarban voltunk, nem jött ugyanaz, mint az elsőn. Viszont azóta eltelt 5 év, és pontosan az van, mint akkor, első alkalommal. De az intenzivitás fokozatosan alakult ki újra.
2021. ápr. 8. 22:06
Nem, de azt éreztem, hogy vele olyan természetes lenni és meg van közöttünk az összhang. Viszont nem lettem gyorsan szerelmes és nem is voltam benne biztos az elején, hogy ez működni fog. Alapból csak barátságnak indult az elején. De aztán jobban megismertem és kialakult, most már el tudnám képzelni, hogy vele éljem le az életem. Abban viszont most se hiszek, hogy létezik lelki társ. Szerintem több ember is van, aki jól illik hozzánk és akivel boldog életünk lehet együtt.
2021. ápr. 8. 22:16
Lelki társnak nem mondanám, de kezdettől fogva úgy éreztem, mintha mindig is ismertük volna egymást. Soha senkivel nem tudtam annyit, és olyan gördülékenyen, felszabadultan beszélgetni mint vele. Mindezek ellenére sokáig nem érdekelt mint férfi, csak mint ember. Több hete randizgattunk már mikor elkezdtem hozzá vonzódni mint férfihez is. És szerintem az az őrületes mindent elsöprő szerelem érzés soha nem volt vele kapcsolatosan, de még így sok-sok év elteltével is azt mondom, érzem, a legjobb választás.
2021. ápr. 8. 23:15
Nem éreztem ilyesmit, de nagyon egyhúron pendültünk. Egyezett a véleményünk a legtöbb dolgban, olyan érzés volt mintha régóta ismernénk egymást, vagy legalább is én így éreztem.
2021. ápr. 9. 00:10
Igen! Néztem őt es éreztem, hogy ő kell nekem. Imponált több szempontból is, meg olyan szép volt randin profilból (most is, meg szemből is az :D), hogy tudtam, vele nagyon jó lesz. Azóta férj és feleség vagyunk.
2021. ápr. 9. 07:24
Igen, éreztem, és szépen indult a kapcsolat.
Az első másfél év csodás volt, mennyei.
Aztán rengeteg megalázást,sérelmet és bánatot okozva,szinte vállvonogatva szakított...
Mert " a szívnek nem lehet parancsolni "....
2021. ápr. 9. 19:28
Kapcsolódó kérdések: