Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanács? Megeri kuzdenunk egymásért?
Figyelj, sok példát láttam, a magam életében is arra, hogy a pasik annyira birtoklóak a nővel, hogy akkor is féltékenyek rá, ha nem is szeretik. Azt azért nehezen tudja elviselni az egójuk, hogy egy másik kakas legyőzi őket a szemétdombon. Jó példa erre, amikor a pasi szeretőzik, aztán a feleség bosszúból bepasizik és a hűtlen férjecske átmegy hősszerelmes lovagba.
Szóval abból, hogy valaki így reagál le egy megcsalást, nem lehet arra következtetni, hogy mit érez a nő iránt.
Viszont ha szerette, akkor még korainak tartok egy új kapcsolatot, én legalábbis fél év után nem lennék rajta túl.
Ha jól vettem ki, akkor az exre sem volt féltékeny, el sem hitte a szüleinek, hogy csalja.
Azt te érzed, hogy mennyire vagy boldog mellette (meg amúgy). Ha boldogtalanabb vagy, mint mielőtt összejöttetek, akkor ki kell lépni. Amíg boldogabb, addig érdemes maradni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!