Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szerelmes férfi visszamegy az általa elutasított nőhöz?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 09:39
1/17 anonim válasza:
Ennél általánosabban nem is tehetted volna fel a kérdést.
De akkor általános válasz: Attól függ.
Személy szerint ha elutasítanak nem megyek vissza, miért mennék?
2/17 anonim válasza:
Ha szerelmes, miért utasította el?
3/17 A kérdező kommentje:
1. A férfi utasította el a nőt.
2. Mert foglalt a férfi.
2021. ápr. 7. 09:49
4/17 anonim válasza:
Ja, hogy D kosárhoz van szerencsém.. az más.
5/17 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy ez lesz. Nem vagyok D-kosár!!!
2021. ápr. 7. 09:52
6/17 anonim válasza:
ne remenykedj, nem
megy vissza es nem szerelmes beled.
7/17 anonim válasza:
Egy szerlmes férfi nem utasítja el szerelme tárgyát.
8/17 anonim válasza:
Bocsánat, félreolvastam! Tényelg sorry.
Hmm hát szintén magamból tudok kiindulni, nem hiszem..
Mire valaki kimondja hogy nem akar semmit addigra azt már valószínüleg átgondolta, nem egyik pillanatról a másikra történt.
9/17 anonim válasza:
Megvolt a húsvéti kuka turka? Mit rejtett el benne a nyuszi? Volt használt gumi?
10/17 A kérdező kommentje:
9. Akadj már le arról a csajról, más is van az oldalon, mondtam, hogy nem ő vagyok.
2021. ápr. 7. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!