Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy lányba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy lányba, és Ő is az érzéseivel küszködik, nem tudja még mit is érez pontosan irántam, de úgy érzem szeretni akar, de még nem tudja kimondani, vallomást szeretnék tenni, nektek ez mély benyomást keltene?

Figyelt kérdés

19 vagyok a lány 16,és a következőt tervezem.

Randira hívom (2.) a szokásos helyünkre.

Én jóval előbb oda fogok érni, hogy felkészülhessek.

Amikor Ő megérkezik, egy szép, lassabb, de nem unalmas zenével várom elegánsabb ruházatban. Felkérem úgy táncolni, hogy sajnos nem tanúltam a táncot.

A tánc lépéseket úgy szervezem, hogy ne elidegenedett legyen a stílus, hanem kissé érzelmesebb.

Rövid tánc után azt tervezem,hogy lassabban féltérdre ereszkedem elé, és bízom benne, hogy a meglepődéstől szóhoz sem fog tudni jutni.

Megfogom az egyik kezét, majd a szemébe nézve a saját életemre megeskedem (esküdni nem szoktam, mert az valósan egy megszeghetetlen dolog, és bármi közbe jöhet a jövőben, most mégis bevállalnám) és egy magam által megfogalmazott beszédet-Monológot mondok mely hossza nem túl hosszú, max 2 perc. A monológ arra irányul, hogy elmondjam mennyire szeretem, és megesküdjek arról, hogy mindaddig amíg elfogad engem párjául én soha nem fogok más nők után nézelődni, flörtölni meg végképp nem, mert csak Őt szeretem.

Az eskedés után egy csomagot vennék elő melynek dísz csomagát lehúzva egy Macit húzoo elő, mely egy szál rózsát tart a kezében, majd megkérdezem "elfogadsz-e engem fiúdul, ahogy én téged barátnőmül?"

Reményeim szerint annyira el fog érzékenyülni, hogy talán 1-2 könnycseppet is ejt, és kimondja a nagy IGENT.

Ez nem házasság, tudom olyan mintha az lenne, de nem, ám szeretném megszilárdítani azt az érzést amit irántam érez

2021. ápr. 6. 17:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"ám szeretném megszilárdítani azt az érzést amit irántam érez"

ezzel egy életre megszilárditod csak nem azt amit akarsz :D

2021. ápr. 6. 18:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

mindenesetre szólj már, hogy mikor és hol lesz ez a második randi, vagy legalább kérj már meg valakit, hogy videózza le :D

Viszünk popcornt meg kólát a mozizáshoz :D

2021. ápr. 6. 18:23
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennél még a stylusos alpha male ötletei is életszerűbbek... :D
2021. ápr. 6. 18:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!