Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha velem vesztette el, magamhoz tudom láncolni?
Figyelt kérdés
1 évvel fiatalabb nálam a srác, velem volt először, így tovább együtt leszünk, srácoknál ez hogy van?2021. ápr. 5. 11:20
1/9 anonim válasza:
VAgy pont forditva, átesett a tüzkeresztségen, most már benne van a dologban, kiváncsi, milyen más lányokkal. Önbizalmat kapott, már nem fél.
2/9 anonim válasza:
Nem sok köze van egymáshoz a kettőnek, nem ezen fog múlni, hogy meddig fog tartani a kapcsolatotok.
3/9 anonim válasza:
Magamból kiindulva biztos, hogy nem. Eleve nem volt egy túl kellemes élmény a szüzességem elvesztése, inkább csak örültem,h túlestem rajta, a lány ugyanígy magához akart láncolni, én meg szabályosan menekültem előle.
4/9 anonim válasza:
Nem. Rettentő ritka, hogy az első az utolsó.
5/9 anonim válasza:
Gyakorlatilag az EZOTÉRIA kategoriába tartozik a kérdésed!
6/9 anonim válasza:
Szerintem gyakoribb , hogy a lányoknak az első férfi az maradandóbb de miután elmúlik az a lila köd már más bikára kezdenek vágyni. A férfiaknál 1 hónap alatt simán elmúlhat ez a dolog amíg kiélvezkedik magukat.
7/9 anonim válasza:
Ritkán, de inkább nem a válasz.
Kíváncsi lesz, milyen más csajokkal, szeretne hódítani, élményt szerezni...
Ezt egy 16 éves, válással végződő kapcsolat után bizton állítom. 36F
8/9 anonim válasza:
Ez csak rajtatok múlik,semmi sem törvényszerű.
9/9 A kérdező kommentje:
A privátban író emberkének üzenem, hogy igen, együtt vagyunk még, és úgy tűnik, hogy nagyon sokáig együtt tudunk még lenni. Tulajdonképp rajtam múlik, hogy meddig, mert ő elvakult és csak az érzelmei irányítják. (:
2021. szept. 24. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!