Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, mennyire számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyire számít egy csók, egy ölelés, ha még csak vonzalom van ?

Figyelt kérdés

Mennyire van igényetek rá?

Ha nagyon tetszik egy nő, és még csak az elején vagytok, lényegtelen, hogy mennyire bújós és közvetlen, vagy nagyon is vágytok rá

Mi az ami a legjobban esik egy nőtől? Úgy értem, érintés, gesztus, közös humor stb.

Mitől lesz egy nő, AZ a nő?

2021. ápr. 5. 00:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Lehet tudni , hogy mi játszott közre? Számított az intim közelség? Vagy ezek nélkül is jött volna (mármint ölelés, simogatás ilyenekre gondolok)
2021. ápr. 5. 00:46
 12/18 anonim ***** válasza:
96%
Az ember tud ölelni egy barátot is mindenféle hátsó szándék nélkül. De egy szexuálisan izgató társ ölelése nyilván beindit bizonyos folyamatokat:)
2021. ápr. 5. 00:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor értem ölelgettem. Eleinte kevésbé, utána már rendszeresen. Mostmár nagyon szerelmes vagyok és napokat töltünk együtt.
2021. ápr. 5. 00:48
 14/18 A kérdező kommentje:

:D Nyilván nem úgy gondoltam, hanem ilyen érzelmekkel teli ölelés. Nem farokállító, de úgy látom nem látok a férfiak fejébe ezek szerint :D

13Ez jó! :)

2021. ápr. 5. 00:55
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Amióta szerelmes lettem érzelmekkel ölelgetem, babusgatom. Sokszor nem is szexelünk már hanem inkább csak bújok hozzá. Hagyja magát szóval jó eséllyel ő is szeret :) Amég nem volt meg a szerelem egy héten mondjuk 6-7 szex volt, most kb 3-4.
2021. ápr. 5. 00:58
 16/18 A kérdező kommentje:
Szép dolog a szerelem :)
2021. ápr. 5. 01:00
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
Igen, ő lett a mindenem :)
2021. ápr. 5. 01:13
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Imádom.
2021. ápr. 5. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!