Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak akiknek a nők felkínál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akiknek a nők felkínálkoznak, ők milyenek?

Figyelt kérdés

Már gimiben is megjelenik az ilyen típusú srác akinek nem kell a nőknek tenni a szépet, nem kell 100 visszautasítást elviselni, nem kell semmiféle "násztáncot" előadni, udvarolni, hanem tényleg csak választani a svédasztalról.

És ez nem függ a férfi pénzétől.

2021. ápr. 3. 14:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
28%
Olyanok, akikben megbíznak a nők. Az pedig még ráadás, ha sok nőt ismer, akik csupa jó dolgot mondanak róla.
2021. ápr. 3. 14:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
9-10/10-es külső, 11/10-es magabiztosság
2021. ápr. 3. 14:56
 3/14 A kérdező kommentje:

# 1

de nála miért nem számít hogy előtte 100 másik nővel is szexelt? nála miért nem negatívum?

2021. ápr. 3. 14:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
De negatívum, de a pozitívumai még így is többet számítanak.
2021. ápr. 3. 14:59
 5/14 anonim ***** válasza:
31%

Mondjuk azért, mert nem beszéli ki a szexuális életét. Ez nem úgy megy, hogy lefeküdt Marcsival az osztályból, aztán mindenki tudja. Pont ezért bíznak meg az ilyenekben a nők, mert tudják, hogy nem trófeák, és a dolog kettőjük közt marad.

2021. ápr. 3. 15:00
 6/14 anonim válasza:
52%
Nem értem mit akarsz még tudni, gyakorlatilag leírtad a kérdésedre a választ
2021. ápr. 3. 15:00
 7/14 A kérdező kommentje:

# 6

én semmit nem írtam, csak kérdeztem

2021. ápr. 3. 15:05
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként én azt írtam le, amit hallottam, és amit tippeltem. Mondjuk ha előfordul olyan, hogy egy bunkó pasival sok nő fekszik le, az egy másabb kérdés, hogy mik lehetnek ott az okok (1-es és 5-ös kommentelő voltam)
2021. ápr. 3. 15:11
 9/14 anonim ***** válasza:
80%

Nekem volt két ilyen időszakom is mikor buliztam.

Nem tudom megmagyarázni miért csak jó passzban éreztem magamat és sokszor semmit nem kellett csinálnom mert a lányok jöttek oda hozzám.

Illetve nem igaz, hogy semmit nem csináltam mert táncoltam.

Nem tudom erre miért gerjednek a nők, de ettől beindultak és oda jöttek általában.

A második időszakban olyan nőkkel jöttem össze akikre még én sem számítottam.

Sugárzott belőlem a magabiztosság.

Viszont ezt nem tudtam fenntartani a végtelenségig.

Lassan elfáradtam, bele fáradtam és persze ezek a lányok is mind elkoptak.

Mikor már nem ment a szekér vagy kicsit fáradtabb voltam vagy valami gondom volt, ne félj akkor már nem voltam annyira jó.

Csak addig amíg érezték rajtam a boldogságot, magabiztosságot, vidámságot.

Hozzám akartak csapódni mert fel húztam őket lelkileg egy magasabb szintre.

Ez persze akkor nem volt tudatos csak utólag .

Viszont mikor egy nő azt érzi, hogy lelkileg nem tudsz neki pluszt adni, sőt lentebb vagy mint ő akkor ne félj nem fog akarni tőled semmit a fejed tetejére is állhatsz.

Sajnos ez ilyen.

Nem fair !

2021. ápr. 3. 15:13
 10/14 anonim ***** válasza:
56%

"Viszont mikor egy nő azt érzi, hogy lelkileg nem tudsz neki pluszt adni, sőt lentebb vagy mint ő"

Ideális esetben kölcsönösen adatok egymásnak, de nehogy már az én hibám legyen, hogy nem kell olyan, aki lehuz.

2021. ápr. 3. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!