Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már, hogy nem azonnal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy nem azonnal jött a szerelem?

Figyelt kérdés
A párommal fél éve vagyunk együtt, ezelőtt is szerettem mint embert, de úgy érzem most érett be a szerelem. Bízom benne így erősebb lesz a kötelék közöttünk. Nálatok tapasztalat?
2021. ápr. 3. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Nálam sosem azonnal jött, de én demiszexuális vagyok.
2021. ápr. 3. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan. Eleinte jön a nagy (főleg testi) vonzalom, berobban a szikra, beindít. Ezzel párhuzamosan egyre inkább felfedezem, milyen érdekes, sokoldalú, intelligens, értékes ember. És kb fél év, mire a közösen átélt élmények hatására kialakul a lelki kötődés, amivel együtt már szerelemnek hívom az érzéseimet.

Persze ez csak akkor jön, ha külsőre és belsőre is passzolunk. Sajnos belefutottam már olyanba, hogy iszonyatosan vonzódtam a sráchoz, de mégsem lett valódi lelki intimitás, mert nem találtuk meg a közös hangot.

Szóval szerintem igen, a valódi szeretethez idő kell, ha még alig ismerem, csak egy érdekes és vonzó de kvázi idegen.

2021. ápr. 3. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Amit én megtanultam a SAJÁT érzelmeimről az az, hogy ha én nem leszek szerelmes pár beszélgetés alatt, akkor nem is leszek igazán. Abba tudok beleszeretni, akivel szinte az első pillanattól megvan az az érzés, hogy olyan, mintha ezer éve ismernénk egymást, és mintha egy nagyon rég abbamaradt beszélgetést folytatnánk. Próbáltam máshogy, olyannal, akivel jól éreztem magam, ki is alakult valami kötődés, de sosem lobbant be igazán.

A mostani kapcsolatom a párommal, ami ez a szerelem első beszélgetésre, egészen más, mint a korábbiak, sokkal jobban passzolunk, sokkal több a vonzalom, sokkal több a beszélgetés, minden egészen más minőség. És nem, nem keverem a testi vonzalommal: nekem az később jött. Úgy mondanám, hogy az első pillanattól "rezonálunk". Persze nem ugyanaz az érzés, mint az elején, mert lecsitult és nagyot mélyült.

DE! Ez én vagyok. Mindenki másként működik. Ha te úgy érzed, mostanra ért be a szerelem, akkor nyilván így is van :). De a kötelék erőssége nem ettől lesz erősebb, hanem attól, mennyi mindenen mentek át, mennyi dolgot tudtok megbeszélni, mennyire tudtok egymásnak megnyílni, és mennyire vagytok nyitottak egymás dolgaira.

2021. ápr. 3. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem itt mindenki más. Az, hogy neked később érik be pééolyan normális, mint pl a 3-as válaszoló esetében az, hogy neki ha nem jön meg záros határon belül az a bizonyos szikra, akkor sose fog.

Én személy szerint a 3-asra hasonlítok inkább, de én is már láttam olyat, hogy mások lassabban melegedtek össze.

2021. ápr. 3. 21:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is a hármasra hasonlítok. Olyannal lesz csak szerelem, akivel első perctől megvan az a mindig is ismertük egymást érzés. Attól még lehet, hogy a szerelem később jön vele is, de legalább ennek első pillanattól kezdve meg kell lennie.
2021. ápr. 3. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!