Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van valaki aki az unokatestvér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valaki aki az unokatestvérével van eggyütt?

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy közületek valaki eggyüt van esetleg az unokatestvérével vagy volt?
2021. márc. 31. 19:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Az ég világon nem gondolnék ilyenre srácként. Ez lenne a legrosszabb xd. Csak testvérileg szeretem nem másért.
2021. márc. 31. 19:35
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Nagyon kockázatos dolog. Tudom, hogy jogilag lehet engedélyt kérni másod unokatestvér esetén, de még így is nagy az esélye, hogy beteg gyereket nemzetek.
2021. márc. 31. 19:36
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Tudok ilyet, igaz ők már 70 körüliek. Anyukámtól hallottam a sztorit. A családjuk eléggé ki volt akadva, ki is tagadták őket ha jól tudom. Aztán végül csak megbékéltek pár év elteltével és éltek boldogan. Két gyerekük született, akik szerencsére teljesen egészségesek.

De ez nekem is nagyon furcsa, van pár unokatesóm, de egyikkel sem tudnám elképzelni, hogy legyen valami. Fúj. Együtt nőttünk fel, mintha testvérek lennénk.

2021. márc. 31. 19:41
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Férjem nagyszülei unokatestvérek voltak...
2021. márc. 31. 19:47
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
Bizonyos országokban még ma is az első számú férje/feleseg jelöltnek tekintik az unokatesókat.
2021. márc. 31. 20:20
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Volt egy nagyon meleg helyzet, de az ész felűl írta a dolgot... Rácuppantunk egymásra, de a csóknál több nem történt.. hála az istennek..
2021. márc. 31. 20:26
 7/11 A kérdező kommentje:
5 válaszoló, melyik országokban?
2021. márc. 31. 22:11
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
Szaud-Arábia pl, azért is van ennyi fogyatékos náluk...
2021. márc. 31. 23:18
 9/11 anonim ***** válasza:
56%
A férjem francia, echte fehér katolikus családból. Nagyszülők mégis első unokatesók voltak.
2021. ápr. 1. 03:21
 10/11 anonim ***** válasza:
61%
Jaj, kérdező, fogd már fel, hogy ez nem normális. Tudom, hogy azért teszed fel a 623. unokatesós kérdést, hátha a végén biztatni kezd valaki, hogy okés, hogy az unokatesódda d.gtok, de ez sosem lesz okés.
2021. ápr. 1. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!