Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet még belém szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még belém szerelmes?

Figyelt kérdés
Kicsit több 1 hónapja vagyok együtt a barátommal. Az elején még azt mondta, hogy szerelmes belém. Én akkor nem akartam semmi komolyat. De ő erősködött. Miután össze jöttem vele (előtte kb 1 hónapig beszéltünk csak úgy, és akkor volt ilyen nagyon udvarlós) már nem keresett úgy mint az elején. Nagyon szeretem, és egyszerűen megöl a hiánya, és tudom, hogy bármikor szívesen lát, de elmondása szerint ő szeret, de nem szerelmes belém. Érdemes folytatni ezt a kapcsolatot? Vagy inkább ne vesztegessen a saját időmet és az ő idejét se?
2021. márc. 28. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Örülj neki, ha azt mondja, hogy nem szerelmes, de így is szeret. Azzal, aki szerelmes, nem lehet mit kezdeni, mert olyan rózsaszín ködben él, hogy nem tudsz egy olyat szellenteni, hogy ne legyen számára jó illatú. Ha a szerelem elmúlik, és ennek ellenére továbbra is megmarad a vonzalom, az könnyebben lehet hosszú távon sikeres kapcsolat. Az más kérdés, hogy mennyire komolyan vehető az az állítás, hogy a párkapcsolat legelején fülig szerelmes az ember, egy hónap után meg nem.
2021. márc. 28. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon friss még a kapcsolt ahhoz, hogy legyen miért küzdened, nem érdemes folytatni, mert csak tovább húznád a kínlódásod. Mindkettőtök idejét vesztegeted, inkább hagyd ott a srácot.
2021. márc. 28. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne vesztegesd az idődet.
2021. márc. 29. 06:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszonom szépen 😊

Az este átgondoltam, és rájöttem arra, hogy én csak szerelmes szerettem volna belé lenni, annyira, hogy elhitettem magammal hogy az vagyok.

2021. márc. 29. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!