Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak szórakozik velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szórakozik velem?

Figyelt kérdés

Rám írt egy fiú,és elkezdtünk ismerkedni.Az elején minden jól ment aztán egyre kevesebbszer ír.Sokszor csak oké-t,rendbent vagy emojit ír.10 napja nem beszéltünk.Előtte lévő pár napban is csak pár mondatot.

Miért csinálja ezt?

Írjam meg neki,hogy mit akar tőlem?

2021. márc. 28. 17:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Igen, írd meg neki. Valoszinüleg halogattad a találkozót, és emiatt érdektelenségbe fulladt a beszélgetés.
2021. márc. 28. 17:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy szórakozik, lehet komolyan gondolta először az ismerkedést, de utána azért kezdett el egyre kevesebbet írni, mert meggondolta magát, nincs nagyon közös témátok, nem élvezni annyira a veled való beszélgetést, nem érzi, hogy összeillenétek stb.

Szerintem ha 10 napja nem írt, akkor már felesleges megkérdezni mit akar tőled, mert innen már elég egyértelmű, hogy semmit.

2021. márc. 28. 17:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szórakozik veled. Egyértelműen próbálja leépíteni a veled való kapcsolatot, csak te nem veszed a lapot.
2021. márc. 28. 17:45
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem hagyd, ha 10 napig nem keresett akkor meggondolta magát.

Hány évesek vagytok?

2021. márc. 28. 17:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Érdemes tisztázni miért lanyhult az ismerkedés, mit akar, mi történt.
2021. márc. 28. 18:08
 6/11 A kérdező kommentje:

18 évesek vagyunk.

Úgy gondolom,hogy nem az en hibám,volt sok téma amiről tudtunk beszélni.

2021. márc. 28. 18:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Ráírtam és azt írta vissza,hogy azert nem ír mert,hogy keveset beszélünk es ennyiből áll a beszélgetés hogy szia,mizu..semmi különös,rendben,oké és sok emoji.
2021. márc. 28. 19:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Visszatekertem a beszélgetést és látszik hogy én sokkal többet írtam ő pedig nem volt épp bőbeszédű.
2021. márc. 28. 19:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Hagyd.
2021. márc. 28. 19:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Még azt írta hogy nincs téma...
2021. márc. 28. 20:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!