Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem nélkül nem teljes az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem nélkül nem teljes az élet ?

Figyelt kérdés
Együtt lenni a másikkal. A mosolya, illata, érintése. Reggelit vinni neki az ágyba, szeretgetni, simogatni. Közös beszélgetések, élmények. Úgy érezni magad, mint a madár, amikor repül. Érzéki, vad szeretkezések, amikor a 2 test egyesül. Lüktetve elmenni a másikban, izgatni, hogy sikítson, ordibáljon. Csókolozni, míg hevesen ver a szíved, megdicsérni, milyen szép, mosolyogni. Ő az életem értelme, lángoló szerelem. Az illata, érintése kell nekem. Szava kellemes, mint a csobogó patak, a személy, aki fényesebb és drágább nekem, mint az arany.

2021. márc. 27. 19:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%
Multkor rgy csaj irt ki több krrdest is hogy állandoan ilyeneket ir a baratja es normalisan nem tud vele chatelni es a felét se érti.
2021. márc. 28. 06:39
 22/25 anonim ***** válasza:
51%
A szerelmet meg kell tapasztalni, hogy teljesebb világképed legyen. És aztán következetesen el kell kerülni. F50.
2021. márc. 28. 09:32
 23/25 A kérdező kommentje:

Szerintem nem kell ilyen sötéteni látni a szerelmet. A világ legszebb dolga. Lehet, hogy sokaknak nem jött össze, vagy a harmadik váláson van túl valaki, de szerintem a szerelem ettől még egy érték. Csak sokan nem túl nyitottak rá, vagy élből elvetik.

Lehet, hogy valakire 20 évesen, valakire 32, vagy 60 évesen talál rá a szerelem-de ha nem engedjük be a szerelem madarát, az nem fog bejönni magától.

Világ legszebb dolga. A szerelem fogalma nem devalválódik akkor sem, ha valaki nem túl szerencsés benne.

2021. márc. 28. 10:25
 24/25 anonim ***** válasza:
68%
Inkább úgy írnám ki a kérdést: "Szex nélkül nem teljes az Élet?"
2021. márc. 28. 21:17
 25/25 A kérdező kommentje:
24: A versemben a szerelemről írtam. Lehet van benne kis erotika is, nade a szex is a szerelem (fontos) része. Nemcsak testi, hanem lelki dolgokról is írtam. Ezt elvitatni nagy butaság.
2021. márc. 28. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!